Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Andicika kérdése:
Eltalált minket Cupido nyila?
Figyelt kérdés
Az idei újévi koncerten megtetszett nekem egy fiú. Zenekarban játszott,ahol a legjobb bnőm is. Akkoriban nem nagyon láttam őt, mivel ő a folyosó egyik végében van,én meg a másikban. Egyszer lementem egy zenekari órájukra,már csak a bnőm érdekében,ahol elkezdtünk szemezni. Pénteken meg az osztályom ajtaja tárva nyitva volt, és pont őt láttam, ahogy befele néz az ajtón (persze nem feltűnően...). Ami még fontos,hogy nem ismerjük egymást.Viszont egyre többet mosolyog ha látjuk egymást,ez azt jelenti hogy tetszem neki?2016. máj. 16. 08:43
1/4 anonim válasza:
Kersd vele a kontaktust és egy adott pillanatban szolisd meg. Én pont így voltam egy fiuval 2 éven kertesztül és most kezdtünk beszélgetni és kiderült 2 évig ugyanazt éreztük egymás iránt... Elveszteggetünk 2 évet. 16L Irj privit ha szeretnél szivesen segitek. :*
2/4 anonim válasza:
Nem vesztegettetek el semmit. Ezekre az ábrándos időszakokra is éppúgy szükség van, mint később megélni a valódi szerelmet.
3/4 anonim válasza:
Na, ilyen című kérdés tuti nincs még egy :D Végre egy kreatív kérdező :)
A kérdésre válaszolva pedig szerintem tetszel neki, te az biztos, hogy szimpatikus vagy neki :) Ha így haladtok, akkor valószínűleg nemsokára szóbaelegyedtek egymással :)
Én drukkolok nektek! :)
4/4 anonim válasza:
Ámor nyila...
40 éve egy rejtvényben elírták a definícióját: szerelem kis nyílásának. Egy vicc is született belőle.
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!