Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha aggódik még értem az jelent valamit?
Pár napja szakított velem a barátom. Nyugisan rendeztük a dolgot, komolyan beszélgettünk és a végén a barátságát is felajánlotta.
Nem fogadtam el, mert nagyon felkavart a dolog....
A lényeg: A szakítás óta nem vagyok elérhető... Nem azért hogy bárki aggódjon, hanem gondolkodni akartam...
A barátnőmnek írtam mielőtt leléptem, hogy ne is aggódjon, csak nagytakarítást tartok... De ma írt.
Kaptam egy kis leszidást, és elmondta hogy a volt barátomat is kérdezte mi van velem és ő is durván aggódott...
Kicsit örülök neki, bár nem ez volt a célom. Ez alatt a pár nap alatt rájöttem néhány hibámra de még kell idő...
Most az, hogy aggódik jelent valamit? Esetlegesen vissza lehet hozni a barátságot? Ti, ha először elutasítanák aztán másodszor mégis elfogadnák a barátságot szakítás után, mit gondolnátok?
16/l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!