Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Túl aggódik az édesanyám?

Túl aggódik az édesanyám?

Figyelt kérdés
Édesanyám olyan tipusú, amit ő mond az a jó, amit más az a rosz, ha ő csinál valamit az a jó ha más akkor rosz. Gondja volt hogy mért nem megyek barátkozni bulizni, barátkozni, ha, épp ezt csináltam az volt a rosz. Túl vagyok egy rosz kapcsolaton, pár év múlva találtam egy normális srácot. Normálisan halad a kapcsolatunk. Mig anyám bizonyos dolgokban rosszat lát. Mig ott alszok a barátomnál napi többször le kell jelentkeznem, egy civakodas miatt mar azt is leirom neki uzenetben hogy ott mit eszek. Ha a telefonban más a hangom akkor rosszat gondol, vagy ha az arckifejezesem más. Képes a barátom előző kapcsolatairol is faggatni, konkretan rakerdezett hogy az egyikkel volt testi kapcsolata??? Párom nehezen viseli. Én már kezdek idegileg ki lenni. Ha később megyek haza valahonnan már leharapja a fejem. Ő mindenkiről mindent tud, de legjobban a rosszaz.
2016. ápr. 10. 08:04
 1/3 A kérdező kommentje:
És lassan 30 leszek a párom is.
2016. ápr. 10. 08:06
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
De mi az hogy le kell jelentkezned?30 éves vagy,ember!Meg mi az,hogy időre kell hazajárnod?Felnőtt ember vagy.Álljál már a sarkadra,és költözzél el.Vagy 40 évesen is majd anyáddal akarsz élni?
2016. ápr. 10. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, nem csoda, hogy ezt a barátod rosszul viseli.

Amíg anyukád melletted lesz, Neked normális kapcsolatod sosem lesz.

Az, hogy ő erről tud, vagy tudatosan direkt ezért csinálja, azt nem tudni.

Igen, kezdj el valahogy talpra állni, gondolom mindenféle megvonásban lesz részed, de csak így fogsz tudni menekülni.

2016. ápr. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!