Túl aggódik az édesanyám?
Figyelt kérdés
Édesanyám olyan tipusú, amit ő mond az a jó, amit más az a rosz, ha ő csinál valamit az a jó ha más akkor rosz. Gondja volt hogy mért nem megyek barátkozni bulizni, barátkozni, ha, épp ezt csináltam az volt a rosz. Túl vagyok egy rosz kapcsolaton, pár év múlva találtam egy normális srácot. Normálisan halad a kapcsolatunk. Mig anyám bizonyos dolgokban rosszat lát. Mig ott alszok a barátomnál napi többször le kell jelentkeznem, egy civakodas miatt mar azt is leirom neki uzenetben hogy ott mit eszek. Ha a telefonban más a hangom akkor rosszat gondol, vagy ha az arckifejezesem más. Képes a barátom előző kapcsolatairol is faggatni, konkretan rakerdezett hogy az egyikkel volt testi kapcsolata??? Párom nehezen viseli. Én már kezdek idegileg ki lenni. Ha később megyek haza valahonnan már leharapja a fejem. Ő mindenkiről mindent tud, de legjobban a rosszaz.2016. ápr. 10. 08:04
1/3 A kérdező kommentje:
És lassan 30 leszek a párom is.
2016. ápr. 10. 08:06
2/3 anonim válasza:
De mi az hogy le kell jelentkezned?30 éves vagy,ember!Meg mi az,hogy időre kell hazajárnod?Felnőtt ember vagy.Álljál már a sarkadra,és költözzél el.Vagy 40 évesen is majd anyáddal akarsz élni?
3/3 anonim válasza:
Igen, nem csoda, hogy ezt a barátod rosszul viseli.
Amíg anyukád melletted lesz, Neked normális kapcsolatod sosem lesz.
Az, hogy ő erről tud, vagy tudatosan direkt ezért csinálja, azt nem tudni.
Igen, kezdj el valahogy talpra állni, gondolom mindenféle megvonásban lesz részed, de csak így fogsz tudni menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!