Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a szüleimmel hogy van egy srác?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy regota beszelgetek egy sraccal, es eleg erdekes kapcsolatunk van egymassal (jó ertelemben).. Volt mar par fiu akivel igy beszelgettem de ő valahogy más, rengeteg kozos van bennunk. Az a helyzet, hogy eleg nagy tavolsag van koztunk, szoval meg ha osszejonnenk is tavkapcsolat lenne belole. Nem tudom hogy ezt anyuekkal hogy tudassam hogy letezik valaki akivel komolyabb lenne a kapcsolat, de eleg messze van.. Nyaron szeretnek sokat is egyutt lenni, de ez csak ottalvassal mukodne. Tipp? :|2016. máj. 10. 20:41
11/14 anonim válasza:
Igen, ez elég fura, hogy még nem találkoztatok, de már ott aludnál nála.
Ez 163 kilométer, tényleg sok... Ha a fiú komolyan akar valamit, akkor keljen fel a hajnali vonathoz, utazzon le hozzád Pápára, és este menjen vissza. Esetleg találkozzatok félúton Székesfehérvárott :D
12/14 anonim válasza:
Mintha engem írtál volna le...Viszont mi már találkoztunk, de sajnos így is túl messze lakik.
Szerintem ne aludj nála így elsőre:/
Hajrá sorstárs!;)
13/14 A kérdező kommentje:
Nincs bennem az hogy ottaludnek nála mindenkepp.
2016. máj. 11. 19:16
14/14 anonim válasza:
Figyelj, az lenne a legjobb ha elhívnád magadhoz a fiút, hogy a szüleid ismerjék meg, aztán ha a szülők megismerik akkor majd nyugodtak lesznek, feltéve ha szimpatikus nekik a srác. Elsőre semmiképp se aludjatok együtt. Az együttalvást én még egy hónap után se támogatnám, ismerjétek jól ki egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!