Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék hogy legalább jóban legyünk?
Figyelt kérdés
Van egy 9.es srác aki nagyon bejön én 8.os vagyok szóval sajnos nem vagyunk osztálytársak.Nagyon megtetszett folyton rá gondolok és mindig az a "pillangók vannak a hasamban" érzés fog el amikor meglátom.
Nem vagyok valami szép csaj kicsi a mellem a fenekem talán jó...Nem tudom mit tehetnék nem merek ráírni is facebooko.:(Ha valakinek van ötlete írjon itt vagy privátba köszi! :)
2016. máj. 8. 18:33
11/12 anonim válasza:
10-es vagyok, véletlen küldtem el...
Nem kell agyonsminkelni magad, egy ízléses viszont sokat dob egy lányon :)
Ha élőben nem megy, akkor írj rá. :)
12/12 A kérdező kommentje:
Kövi tanévben kb. Minden szünetbe látni fogom :D melettük lesz az osztály termünk :)
Úgy várom máár ;)
Ha valakit érdekelnek majd a fejlemények írjon ;) (privátban is akár)
2016. júl. 24. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!