Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok a pawakat?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 21:51
21/27 anonim 

válasza:

Szerintem elég visszataszítóan néznek ki a páwák. De ha jól is néznének ki, mit számít az? Egyáltalán nem pozitívum, hogy valaki jól néz ki, a belső, ami fontos. Eddig akikkel találkoztam és páwák voltak, azok mind szörnyen beképzeltek, lenézőek és ostobák voltak, ha jól is néztek volna ki, az semmit sem változtatna a véleményemen.
22/27 anonim 

válasza:

Mi az, hogy adni? Hova adjuk őket? Wtf? Ajánlom tanulj meg magyarul!
23/27 anonim 

válasza:

Szerintem egyáltalán nem néznek ki jól a páwahajukkal, meg a csont és bőr vagy kigyúrt testükkel. A ruháiktól is herótom van. A modoruk meg övön aluli. Aki eszeket preferálja, ízlésficamban szenved. Nem baj, legalább megmaradnak nekem a cuki fiúk ;) 14^l
24/27 anonim 

válasza:

[P]ólus
[Á]rkád
[W]est End
[A]réna
25/27 anonim 

válasza:

Én adom, miért ne adnám? odaadom az összeset, aztán vidd őket ahova akarod.
26/27 anonim 

válasza:

Figyi, lehet összekeverted a kék háttér miadt, de ez nem a Facebook...
27/27 anonim 

válasza:

,, Egyáltalán nem pozitívum, hogy valaki jól néz ki"
tehát ha valaki jól néz ki az rossz dolog?
tehát azt mondod hogy egy bűzölgő csövessel összejönnél, csakmert olyan belső értéke van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!