Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? Bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Bejövök neki?

Figyelt kérdés
8.-os lány vagyok. Egyik osztálytáramat nagyon bírom már 5. óta és jó barátok vagyunk. mostanra viszont megtetszett és szerintem totál belezúgtam..Eddig csak beszélgettünk meg ilyesmi, mostanra már van amikor együtt ülünk órán meg iylesmi, osztálykiránduláson este pedig kb 5 cm-re egymás arcától beszélgettünk.eddig inkább én írtam rá vagy szóltam hozzá de már fordítva is van. DE az a baj, hogy velem inkább a normális énjét mutatja nem piszkálódik vagy ér hozzám, másik osztálytársaimhoz pedig hozzáér meg ölelgeti meg stb. most nem tudom eldönteni hogy az osztály 9 lányából én jöhetek e be n eki legjobban. a helyzet az hogy az osztálytársaimnál én jóval fejletlenebb meg kisebb vékonyabb vagyok...lehet hogy csak a külsőm miatt nem jövök be neki? Most mit tegyek? Kezdeményezni nem akarok mert akkor tönkretenném a mostani jó viszonyunkat. ja meg még annyi hogy inkább az osztályközösségen belül vaygunk jól el amúgy kettesbe n incs igazán téma..

#szerelem ügy
2016. máj. 4. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én magam fiú vagyok...Ez egy saját tapasztalat: Igazából lehet, hogy Te is megpróbálhatod kezdeményezni...ilyenkor a fiúk nem fogják "felbontani" AZ eddigi barátságot... AZ megmarad...lehet, hogy nem less a tied...de akkor meg minek vársz? Akkor ígyse úgyse lesz a tied...szerintem egy próbát megér...
2016. máj. 4. 19:40
 2/5 anonim válasza:
javaslatom a következőnél "este pedig kb 5 cm-re egymás arcától beszélgettünk" ha megint ez van smacizd le :) ha összejön összejön ha nem meg legalább volt egy jó napotok :D a barátságot meg nem fogja azért dobni mert fiúból van.
2016. máj. 9. 10:30
 3/5 anonim válasza:
fiú vagyok szintén 8. osztályos. ha téged nem piszkál akkor valószínű h vagy szeret, vagy csak barát. nem tudom h ezen kívül milyen kapcsolatban vagytok egymással :P és egyébként ha 5cm közel beszéltetek, miért nem smároltad le?:D előzőnek igaza van :P
2016. máj. 9. 14:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért mert a buszon ugy h az egész osztály ott van neg minden...de a barátságunk olyan hogy ...tehát egy csók nem illett volna ide vagy na mindegy ahhoz ismernetek kéne...
2016. máj. 11. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:
De Köszi a válaszokat
2016. máj. 11. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!