Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Szoval van egy lany akivel idén szeptemberben lettem jóban (osztalytarsam).Eleinte egyértelmű volt hogy barátok vagyunk csupán, de pár hete épp erről beszélgettünk, és (viccesen) kifejtettem neki hogy nagyon egyértelműen kéne jeleznie azt ha össze akarna jönni velem. Es igazabol azota nagyon furan viselkedik...szinte minden nap rám ír facebookon, es nagyon sok pacsit kér(ez a szokásunk), de olyanokat, amik utan a kezemet sokáig fogja(fura). És azóta sokkal tobbet beszélünk is. Mindebből az a lényeg hogy ha nem mondtam volna neki elotte hogy egyértelműen jeleznie kéne, akkor ezt egyértelműnek venném...de igy nem tudom mit higgyek... Segitsetek lécci2016. ápr. 11. 22:00
1/5 A kérdező kommentje:
Jaa es 16/f
2016. ápr. 11. 22:18
2/5 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha szépen rá kérdezel vagy ha nem mered akkor írj neki neten keresztül. ( 18/l )
3/5 Natusia válasza:
Te vagy a pasi vagy nem? Gyűjtsd össze a bátorságodat és kérdezd meg szépen tőle, nem fog örökké várni rád.Amugy ebből a kevés infobol amit megadtál ugy néz ki tényleg bejössz neki, de ne várd hogy a hal berepüljön a szádba, tegyél is érte hogy megszerezd a csajszit, mert ha nem majd megteszi más. ! 17/L/L
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
Bocs ha nem volt érthető a kérdésből de egyáltalán nem akarok tőle semmi komolyat (en csak barátként tekintek rá).De holnap rákérdezek.
2016. ápr. 12. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!