Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelem. Belevágjak? Vélemények?
Sziasztok!
10. -es vagyok, 16 éves még sosem voltam szerelmes, így sose volt kapcsolatom.
Mivel olyan szakmát tanulok,ami kissé fiús,egyedül vagyok lány az osztályban.
9.-ben szerettem bele egyetlen rocker osztálytársamba, akivel rengeteg közös van bennünk. Ő is rocker, vidám, vicces és jófej.
Hamar megtudtam, hogy apám ismeri az ő apját. Ugyanaz a foglalkozásuk. /polgármester/
Ugyanaz a neve a testvéreinknek. Sőt, a kb 40 kilóméter távolság ellenére ugyanaz még a házszámunk is.
Márciusban vele voltam koncerten /Kárpátia, Ossian/.
Fantasztikus volt.:)
A suliban jól kijövünk, és gyakran vagyok depressziós, stresszes az iskolai terhelés miatt, de Ő mindig megnyugtat, megnevettet.
Olyan jó, mikor leül mellém a földre és mondja a hülyeségeit, úgy szeretem. Szép kék szeme van, akár csak nekem. :'D
Minden hülyeségben benne van, vannak néha őrült ötletei.
Ugyanazt az idegen nyelvet tanuljuk.
Mindketten gördeszkázunk, persze ő már profi(:
Ő januárban lesz 18, én pedig februárban leszek 17.
/Neki eddig egy barátnője volt, júniusban 3 hétig, csaj kidobta, mert nem illettek össze./
Idén, márciusban újra voltunk Kárpátia koncerten, nem voltam elég erős, hogy bevalljam neki.
Ő hozta a szokásos formáját. Egy helyi férfi felismert engem, és mondta Neki, hogy vigyázzon rám.:) Ezen sokáig mosolyogtam még magamba.
Szóval, úgy érzem azóta kicsit erősebb lettem.
Sokan mondogatják, hogy osztálytárssal járni átok, rossz, felesleges, úgyis dob. A szüleim is így ismerkedtek még, még általános iskolában.
Szerintetek mit vesztek bele bevallom neki? Hogyan tegyen?
Nagyon szánalmas vagyok?
egy 16 éves elkeseredett lány
Nem vagy az, ez nagyon aranyos, menni fog, és ő is odavan érted! Hajrá! :)
16F
hogy hívják a tesóitokat? :D
elmeséled bővebben, hogy ismerkedtek meg a szüleid? :)
amúgy hajrá, összeilletek! ;)
Szia :)
Előszöris egyáltalán nem vagy szánalmas. Ezt rögtön verd ki a fejedből!
Szerintem már régen elkellettvolna neki mondanod, hogy mit érzel iránta. 2 év...Hát nagyon erős csajszi lehetsz :) A leírtak alapján tök jól elvagytok, mint barátok. Éppen ezért keresd meg a megfelelő pillanatot és mondd meg neki, hogy valami fontosat szeretnél neki mondani. Aztán elmondod a tényt h szereted, és hozzateszed, hogy reméled ezzel nem teszed tönkre a barátságotokat, s ha ő nem úgy tekint rád, akkor ezt te megérted, és szeretnéd, hogy ez a beszélgetés többé ne említődjön. Elég nehéz lesz, ha így van, de van egy olyan érzésem, hogy a szeretek szónál kontrázni fog egy énistégeddel vagy egy csókkal ;) A lényeg, hogy légy természetes és persze optimistán állj a dologhoz. Légy ügyes és Hajrá!
Egy neked drukkoló korodbeli csaj :))
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat és a gyors válaszokat.:) ment a zöld kéz
Attól félek igazán, hogy ha nem kellek neki,nem fogok tudni a szemébe nézni.
Meg a másik..a szülei. Mi van ha nem fogadnak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!