Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, viszont?
Van barátom, 5 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem a személyiségét, jól érzem magam vele, viszont nem tetszik a külseje. Nem is ezzel van a problémám.
10 éve ismerek egy fiút, aki a legjobb barátom volt, és a kezdetektől szerelmes voltam belé a szívem mélyén, de ő is, hiszen mondta. Viszont amikor megtudta, hogy nekem tetszik egy srác (akivel most együtt vagyok), egyszerűen elkezdte fikázni a külsejét, amibe természetesen belekötöttem, összevesztünk, és ő kisétált az életemből. Szeretem a barátomat, de a fiút is, akivel fél éve nem beszéltem. Nem tudom, mit tehetnék. A fiú külsőre is tetszik, viszont a barátomba határozottan bele vagyok esve, viszont vannak élethelyzetek, mikor undort érzek. Miért van ez? Mi van velem? Mit tehetnék? (Megjegyzem, a fiú nem beszél velem)
Koszonom kedves utolso.:)
15 evesek vagyunk.
"10 éve ismerek egy fiút, aki a legjobb barátom volt, és a kezdetektől szerelmes voltam belé a szívem mélyén"
Mikor fogják már fel az emberek, hogyha szerelmesek a másikba, az nem barátság?! Sajnálom,de ez soha nem volt barátság, mert mindketten szerelmesek voltatok a másikba.
De te undorodsz a barátodtól! Ilyet nem mondunk egy olyan emberre,akivel szívesen együtt vagyunk. Egy ilyen kapcsolatban semmi keresni valód. Ennek mi értelme? Semmi.
Úgy veszem észre az utolsó kommentedből, hogy azért nem akarsz vele szakítani, mert megbántanád. Nos, kérdem én, jó egy olyan kapcsolatban lenni ahol nem kívánod a másikat, sőt undorodsz tőle cserébe azért, hogy ne bántsd meg? Minden kapcsolat úgy végződik, hogy a másik fél sérül.
"Igazabol kulsoleg az zavar, hogy nem ferfias, illetve ha torodne magaval es esetleg elkezdene sportolni (hiszen olyan vastag a karja mint nekem, es eleg vekony lany vagyok), akkor helyes srac lenne. Ez zavar csak. Kijelentette, hogy o nem fog nekiallni sportolni, es nem valtoztat. "
HA szeretsz valakit,akkor elfogadod úgy,ahogy van és nem akarsz rajta változtatni. Ebből is látszik,hogy te nem szereted őt.
Egyébként te még csak 15 éves kislány vagy, ne a férfias külső érdekeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!