Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, viszont?
Van barátom, 5 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem a személyiségét, jól érzem magam vele, viszont nem tetszik a külseje. Nem is ezzel van a problémám.
10 éve ismerek egy fiút, aki a legjobb barátom volt, és a kezdetektől szerelmes voltam belé a szívem mélyén, de ő is, hiszen mondta. Viszont amikor megtudta, hogy nekem tetszik egy srác (akivel most együtt vagyok), egyszerűen elkezdte fikázni a külsejét, amibe természetesen belekötöttem, összevesztünk, és ő kisétált az életemből. Szeretem a barátomat, de a fiút is, akivel fél éve nem beszéltem. Nem tudom, mit tehetnék. A fiú külsőre is tetszik, viszont a barátomba határozottan bele vagyok esve, viszont vannak élethelyzetek, mikor undort érzek. Miért van ez? Mi van velem? Mit tehetnék? (Megjegyzem, a fiú nem beszél velem)
Mikor megcsokolom pl.
Alapvetoen nem hulyitem, mert a szemelyisege abszolut tetszik, viszont a legjobb baratomba meg teljesen szerelmes voltam, de o mar nincs az eletemben....
2/5., koszonom a valaszod!
Igazabol kulsoleg az zavar, hogy nem ferfias, illetve ha torodne magaval es esetleg elkezdene sportolni (hiszen olyan vastag a karja mint nekem, es eleg vekony lany vagyok), akkor helyes srac lenne. Ez zavar csak. Kijelentette, hogy o nem fog nekiallni sportolni, es nem valtoztat.
Kedves 6.
Nem tudom mit erzek, pont ezert tettem fel ezt a kerdest, hogy valaszt talaljak a problemamra, amit egyedul sajnos nem tudok megoldani, barmennyire is szeretnek. Eppen ezert irtam ki, megjegyzem egy olyan oldalra, melynek ez a lenyege. Tisztaban vagyok vele, hogy megkavarodtak bennem a dolgok, de ennek ellenere most sem kezdelek el szidni Teged, hogy ismeretlenul hogy alkotsz rolam velemenyt. Mindenesetre koszonom a valaszod.:)
Hány évesek vagytok?
Hagyd ott a barátod, ha undorodsz tőle.
Ahogy ezt atolvastam rogton magamra ismertem:)
Velem is tokre ez volt kb 1,5-2 honapja.
Volt egy srac aki nagyon bejott (bejon). Megszakadt vele a kapcsolat es utana megismertem az exem. Jol elvoltunk aztan a regi seac irt es elrontott mindent. Emiatt nagyon magam alatt voltam es akkor osszejottunk az exemmel.
Te is ugyanazert jottel ossze a baratoddal mint en. Hogy tullepj a masikon.
Aztan nalam is ez volt hogy nem kivantam a csokot, meg neha beszelni se akartam vele, mert a szivem legmelyen tudtam hogy mast szeretek es nem akartam atverni. A kapcsolat legvegere teljesen elhidegultunk es o meg a kapcsolat elejen se tett olyan sokat azert hogy tobbet talalkozzunk.
Most beszelgetek a regi sraccal es lehet ossze fog jonni:)
Szoval ha szakitasz is ne gondolj arra hogy egyedul leszel. Nem leszel. Nekem igy sokkal jobb. Megkonnyebbul a lelked ha azt erzed hogy senkit nem versz at. Hidd el. Ha meg a lb-del nem jon ossze ne bankodj. Ezer meg egy hal vaneg a vizben😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!