Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belsőre nektek bejönnék? (Fiúk)
Figyelt kérdés
Szóval... Nem vagyok beképzelt de önbizalomhiányos se vagyok. Kedves és segítőkész próbálok lenni de néha szoktam irigykedni. Jól tanulok de nem vagyok szorgalmas. Barátkozó vagyok de sokszor van az hogy néha nem merek odamenni. Nem mindig nyílok meg elsőre ha egyedül vagyok. De elég hamar megnyílok azért és akkor... most jöhet az az énem: Imádok hülyülni, nem vagyok szomorkodós de tudok komoly is lenni. Van humorom és elvileg jó velem lenni. Lelkes vagyok és mindenbe benne vagyok és nagyon nem szeretek egyedül lenni. Nem vagyok otthonülős nekem kellenek a programok. Nem vagyok bunkó és nem szeretek megsérteni másokat de azért szoktam barátian szivatni az embereket. Tudok sokat beszélni de nem vagyok az a hiperaktív, idegesítő gyerek. Ha álmos vagyok szoktam kicsit szétszort lenni. Nem vagy pasizós ha valaki tetszik akkor jeleket küldök. Ha lenne valakim biztos hogy úgy jönnék vele össze ha teljesen megismerem. Nem csak a külsőre megyek természetesen a belső is érdekel és ha valaki nem néz ki jól adok neki esélyt de persze szerintem senki se olyan hogy nem nézi a külsőt. Nem vagyok perverz nem káromkodok és nem vagyok negatív jellem és ha valami bajom van nem akarom átragasztani a bánatomat de azért megbeszélem vele. Ha még valami kell leírom. 14/L2016. ápr. 30. 21:55
1/12 anonim 

válasza:

Az általad írtak alapján nekem bejössz, és szerintem ezzel sokan ugyanígy vannak. 15/F
3/12 anonim 

válasza:

Azért egy kis perverzség kell a kapcsolatokba, különben hamar vége... A többi okés.
15F
4/12 anonim 

válasza:

14 évesen még ne akarj pasit.(:
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) még írhattok nyugodtan
2016. máj. 1. 00:26
9/12 anonim 

válasza:

Amit leírtál az a lányok 70 százalékára igaz.
Mindenesetre 14 vagy szóval nagyon sokbidőd van meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!