Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek az ilyen fiúk bejönnek?
Figyelt kérdés
Kulso: 164 cm 75 kg,14/F szemüveges, barna haj, barnás szem.
Belso: Ragaszkodó típus, aki nehezen ismerkedik de Ha vkinek a barátja azt nagyon tiszteli és kedveli. Hirtelen haragu vagyok, ezen sajnos nem tudok változtatni-kell egy húsz perc amire lenyugodok. A koromhoz képest intelligensebb erettebb vagyok azt mondják. Szeretem a focit, kosarat, a filmeket és az olvasást. Szeretem az új kalandokat.
Negativ: Időnként be nem áll a szám ez azért szokta az embereket idegesiteni.
Kb. Ennyi most hirtelen :D
2016. ápr. 28. 20:09
1/12 anonim válasza:
Ha csak így ránézek akkor oké, viszont ennyi alapján nem lehet megmondani. Ráadásul tök mindegy, hogy néz ki, hogy viselkedik, ha nincs mehg az a valami hidegen hagy. De amúgy veled nincs semmi baj:)
2/12 anonim 

válasza:

75kg egy olyan 180cm-re való. Ne érts félre, nem sértegetésből mondom, nekem is van egy kis pluszom, csak neked probalok segiteni. :)
3/12 A kérdező kommentje:
#1 koszonom
#2 tudom én is Probalkozom leadni :)
2016. ápr. 28. 20:35
4/12 anonim 

válasza:

Ha próbálkozol leadni, teljesen rendben vagy :) 14/L
5/12 A kérdező kommentje:
Itt egy kep is arról is alkossatok már véleményt legyszives! :)
2016. ápr. 28. 21:03
6/12 anonim 

válasza:

Nekem nem jossz be. Eleve joval alacsonyabb vagy nalam, ami ilyen szempontbol egybol kiabrandit. Viszont biztos lesz majd olyan lany, aki eppen ezert fog imadni, ne felj ;)
7/12 anonim 

válasza:

Ne azzal foglalkozz, hogy kinek vagy hány embernek tetszel...
Hanem majd inkább azzal, hogy majd annak az egynek akit szeretni fogsz.
8/12 anonim 

válasza:

Nem tetszel, bocsi. Meg ez, hogy nem tudsz mit kezdeni azzal hogy hírtelen haragú vagy..üres duma.
9/12 anonim 

válasza:

Ugyan ilyen vagyok teljesen :) mondjuk lány, de 16 éves, szóval semmi… bocsi
10/12 Namizou1 válasza:
Engem már a szemüvgnél megfogták ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!