Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek az ilyen fiúk bejönnek?
Figyelt kérdés
Kulso: 164 cm 75 kg,14/F szemüveges, barna haj, barnás szem.
Belso: Ragaszkodó típus, aki nehezen ismerkedik de Ha vkinek a barátja azt nagyon tiszteli és kedveli. Hirtelen haragu vagyok, ezen sajnos nem tudok változtatni-kell egy húsz perc amire lenyugodok. A koromhoz képest intelligensebb erettebb vagyok azt mondják. Szeretem a focit, kosarat, a filmeket és az olvasást. Szeretem az új kalandokat.
Negativ: Időnként be nem áll a szám ez azért szokta az embereket idegesiteni.
Kb. Ennyi most hirtelen :D
2016. ápr. 28. 20:09
11/12 anonim 

válasza:

Valtoztass a hajstilusodon es az oltozkodeseden! Vegyel nehany feliratos polot! Hasznalj hajzselet vagy inkabb hajformazot es ne vagj ilyen kepet hanem mosolyogjal XD
12/12 anonim 

válasza:

Ja amugy meg a sulyoddal nincs problema, arra viszont ugyelj hogy tobb ne legyen! Nekem pl azzal van bajom hogy tul sovany vagyok 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!