Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy esetleg több?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác,akit a napokban ismertem meg.Telefonon,rengeteget beszéltünk meg tervezünk egy találkozót.Többnyire ő hívott,meg kért képeket.Honnan tudhatom,hogy ő csak barátként,vagy esetleg többként érez irántam/tekint rám,anélkül hogy ezt megkérdezném tőle?Milyen jelek,mondatok utalnak erre?Véleményeiteket privát üziben is várom! 17/L2016. ápr. 29. 15:54
1/5 anonim válasza:
Ez nem biztos hogy jó ötlet volt...mivan ha nem akar semmit.. Csak elakar "lopni"? Főleg hogy az ilyen " küldj képeket kérlek magadról "...sztorik sajnos de általában ez van...szüleid tudnak róla? Mert ha igen inkább az ő kiséretükkel menj el inkább... Hány éves vagy? Remélem nem lesz semmi bajod ebből... Reménykedem :) Ha pedig semmi gond nem lesz sok "boldogságot" A jővöbe! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Egy suliba jarunk..
2016. ápr. 29. 20:44
3/5 anonim válasza:
Barátság? Csak napok óta ismered, hogy alakulhatna ki bármi is??? Barátsághoz nem napok kellenek.....
Egy majdnem idegen emberrel nem kellene rengeteget telefonálni, meg képeket küldözgetni neki.... Egy normális kapcsolat semmiképp nem indul így.
4/5 anonim válasza:
En amikor megismertem az exem akkor madodszorra 3 orat cseteltunk utana meg 12 orat skypeoltunk...
5/5 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy milyen képeket kért tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!