Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan reagálnátok, ha egy lány odamenne hozzátok és azt mondaná, hogy szerelmes beléd?
Figyelt kérdés
Soha nem láttad ezt a csajt...de azt mondja ,hogy szeret!? Lesz*arnátok nem?
15/L
2016. ápr. 28. 08:34
11/32 anonim válasza:
#8: Ha nem tudja ki vagy, akkor te sem ismered őt, csak látásból? ugye?
Az nem szerelem,hogy valakit vonzónak találsz és tudsz róla 1-2 szimpatikus dolgot.Ahhoz, hogy valaki ténylegesen szerelmes legyen, minimum kell, hogy ismerjék egymást, DE NEM LÁTÁSBÓL!
Én voltam már szerelmes, tudom,miről beszélek. Te 15 éves vagy, fogalmad sincs róla, mi a szerelem. Légyszi, ezt ne hívd szerelemnek, mert ezzel csak kigúnyolod ezt a szót.
12/32 anonim válasza:
kiakadnék, mert nem vagyok pedofil
13/32 anonim válasza:
nem lehet beleszeretni valakibe úgy hogy nem is ismered... max a külsejébe de az édes kevés...
14/32 anonim válasza:
Hahotázék, majd megpróbálnám komolyan venni a érzéseit miközben elhajtom a p!csába.
15/32 A kérdező kommentje:
De itt az a baj ,hogy meg sem merem próbálni,mert tudom hogy én édes kevés vagyok ,ahhoz ,hogy pont neki kelljek...
2016. ápr. 28. 10:48
16/32 anonim válasza:
"én már belészerettem sajna ..úgy,hogy ő azt sem tudja ,hogy kivagyok"
Lehetetlen, képtelenség, ostobaság, fogalomzavar, éretlenség.
UNABLE !!!
17/32 A kérdező kommentje:
Szinte mindent tudok róla...mivel közös az ismertségi körünk...Hát csak még nem beszéltem vele...
2016. ápr. 28. 10:51
18/32 A kérdező kommentje:
De lehet igazatok van...nem tudom..
2016. ápr. 28. 10:52
19/32 anonim válasza:
És ő hány éves ? Legalább 21 ?
20/32 A kérdező kommentje:
Nem
Ő is 15
2016. ápr. 28. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!