Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért ilyenek?

Mert azoknak a fiúknak nem, hogy agy, de még említett smink sincsen a fejükben. Egyébként nem mindegyik ilyen. Manapság biztosan ritkább a normális, de azért ne általánosítsunk.
Neked meg lehet, hogy közölni kéne a sráccal, hogy mit érzel. Nah, de csak apránként. Azt pedig ne engedd, hogy kihasználjon.. de ne érts félre, nem belőled nézem ki, sokkal inkább belőle. (Nah jó, ez durva volt, de van pár olyan srác, aki ilyenkor megragadja az alkalmat, hogy aztán ágyba vigyen.. Bár te értelmesnek tűnsz, szóval remélem kapcsolat lesz belőle, nem egy éjszakás kaland.)

És a lányoknak miért az ecsethajú páwák jönnek be akiket a liberalista világ hozott létre? Ja mert egyforma ruhákban járhatnak?
Remélem leszűrted a lényeget ;)

Mert jól néznek ki. Ennyi. Nem kell túl bonyolítani, és jó velük lenni, néha az ész lenni a csapatban:D te csak álmodozol, ő pedig tesz is valamit érte.
Ha te is teszel, abból lehet is valami, próbáld meg

Pont ilyesmiken gondolkoztam én is. a válasz erre az,mert ők mármint ez a stílus fajta a külsőt nézi,a belső semmit sem számít.
De igenis még vannak fiúk akik nem szeretik,ha smikeli magát a lány,és egy kiló smink van a fején.
Keress olyasvalakit akit a belsőd érdekel! (igaz még én sem találtam meg aki közel lakik hozzám,és a belsőm érdekli)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!