Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben, hogy ne égessem le magam előtte és további 100-200 ember előtt?!
A helyzet a következő: 13 évesek vagyunk és osztálytársak. Jövőhéten pénteken alapítványi bálunk lesz, amin ő frakkban lesz, én pedig menyasszonyi ruhában. Attól félek, hogy ha meglátom, elfogom felejteni a táncot.. Tudom ilyen lenke benyomást fogok kelteni mindenkiben, de eléggé izgulok a közelében:)
Ötletek, tanácsok?
Előre is köszi a normális válaszokat!:)
Voltam hasonló helyzetben.
Műsorunk volt, pont azzal állítottak össze akibe fullra szerelmes voltam már akkor.
Még főpróbán is elcsesztem, mert nem a táncra koncentráltam, hanem arra, hogy fogta a kezem, meg a derekam, el voltam teljesen olvadva.
És ez szemmel látható volt. xDD
Nagyon sokat gyakoroltam még előző nap is, átpörgettem a fejemben a dolgokat és rájöttem, hogy ha elszúrom akkor nyekk lesz.
Végül koncentráltam ahogy tudtam, figyelmen kívül hagytam a közönséget és csak magammal foglalkoztam és a táncpartneremmel.
Közben minden lépést követtem a fejemben.
Végül teljesen lámpalázasan, gyomorgörccsel mindennel egyetlen egy lépést hagytam ki, de az meg nem volt feltűnő. :)
Neked is ezt tanácsolom, csak magaddal törődj és a partnereddel! Ne a közönséggel, mert az csak megrémít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!