Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Már régota elszerettem volna mondani neki hogy tobbet érzek barátságnál, de soha nem ér rá mert hetkoznap tanul (akkor nekem se jo) hetvegen meg melozik.. Mára beszéltunk egy talit de este melozik mert behívták es faradt mert tegnap bulizott igy ma se jo neki... Most irjam le neki neten?? Az ugy olyan szar...
2016. ápr. 23. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor legközelebb találkoztok, mondd el neki az első mondatot, amit ide leírtál.
2016. ápr. 23. 13:45
 2/3 anonim válasza:
Pontosan nem tudom melyik ,de mintha egy kérdésekre válaszoló videóba lett volna.
2016. ápr. 24. 12:03
 3/3 anonim válasza:
Bocsi egy Dancsós kérdésre akartam
2016. ápr. 24. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!