Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vagytok olyanok akik nem meritek elhívni a kiszemelteteket találkozni/nem meritek leszólítani?
Kort és nemet is írjatok már pls.:)
És azt is hogy ismeritek e az illetőt.:)
Én el merném,csak a fazs haverjaim állandóan a nyomomba vannak és úgy elég zavaró ismerkedni.Facen nem akarok,úgy hogy még rá ér, majd ki találok valamit.
18/f
Suliba szoktam látni meg néha beszélgetünk facen, de ugy veszem észre hogy tetszek neki, mégsem merem leszólítani, félek az elutasítástól.
18L
Csak látásból ismerjük egymást, de egyikünk se lép :(
14/L
Pont ma szedtem össze a bátorságom, hogy életemben először ráírjak valakire ilyen céllal facebookon. 19 évig nem jött a megfelelő alkalom, neked is eljön majd valamikor.
19f
26/F általában ez történt életemben és ha össze szedtem a bátorságomat el lettem küldve.
bánni bántam de ez nem ok az aggodalomra.
sokszor függ a lelkiállapotomtol hogy hogy döntök.
azzal a céllal hogy megtaláljam az igazit akivel le élhetem az életemet nehezebben szolitom meg,de ha csak ismerkedni szeretnék akkor nem okoz nehézséget.
szerencsések azok akiknek sikerül megtalálni,biztos velem van a baj mert nem vagyok elég kitartó, de türelmesen várok.(eddig csalódnom kellett.)
yepp:) en is igy voltam sok ideig, egyikunk se lepett.aztan egy ribi osztalytarsam, aki 'gyonyorunek' kepzeli magat elcsapta elolem.:( azota mind kettojuket gyulolom, en meg azota is maganyosan tengetem napjaimat.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!