Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a bátyjám meglátta hogy csókoloztam a pasimmal?
A parkban voltam és a bátyjám meglátta ahogy csókoloztunk de a szüleim nem tudnak tóla hogy van barátom és félek elmondja mit tegyek?
Tesom: 19/F
Pasim: 16/F
Én: 13/F
Válaszokat előre is köszönöm
Egyszer úgy is kiderül minden. Aki hazudozik, az idővel mindig lebukik. Ha a tesód megláthatott a gyerekkel, akkor bárki más is megláthat. Pl a szüleid.
Sose fogom megérteni, hogy 13 évesnek minek kell pasi? Úgyse maradtok meg egymás mellett, tök felesleges pasizni ilyen idősen. Sőt 18 éves korig bőven rá érne.
Minek kell síettetni a dolgokat, nem ráér?
18-20 éves korodra egy kiégett r**anc akarsz lenni?
A következő lépcső fok úgy is az lesz, hogy d**ni akarsz vele, mert úgy szeretem.
Csak ezzel egy baj, hogy ha majd lefekszel vele, te nem a srácot fogod szeretni, hanem a d**ást. És vágyni fogsz rá, hogy más is megtegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!