Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van együtt vele?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel nagyon jól elvagyunk,csak neki barátja van.A barátja nem foglalkozik vele,de már 4 éve együtt vannak és nagyon ellaposodott a kapcsolatuk.A csaj nagyon rendes és szerintem nem tudja elengedni 4 év után.Többször is csókolóztunk,Ő kezdeményezett,de amikor arra került a téma,hogy hagyja ott a barátját azt mondta nem lehetséges,mert nem akar bajt.Csók után mindig mondja,hogy ez kellene legyen az utolsó,mert nagyon fog fájni,de soha nem az utolsó...Napi szinten órákat beszélgettünk eddig,minden nap kijárunk társaságban,de hétvégén szakított vele a barátja.A fiú fenyegette,hogy ha meglássa mással akkor megöli őt is,a másikat is és utána felköti magát.Én tudom,hogy csak a szája jár,de a lány nem.Rá egy napra kibékültek és nagyon szarul érintett.Elmondtam a lánynak,hogy ne rontsa el az életét ilyen mellett,de azt mondta,hogy nem szabadott volna engedjük idáig elfajulni a dolgokat,beszéljünk kevesebbet.Hétfőn nem is kerestem egyáltalán,azelőtt mindig írtam sms-t mikor felkeltem.Egy óra fele felhívott csak úgy,hogy mi a helyzet velem.Tudom,hogy Ő is érez irántam valamit,mert nem keveredik össze bárkivel a barátja mellett.Mit lehet tenni ebben a helyzetben?Nem tudjuk elengedni egymást,de Ő nem képes otthagyni a barátját.2016. ápr. 20. 18:18
1/5 anonim 

válasza:

Tiszta Hollywood feeling. Kamu kérdés. VAgy 1000 amerikai filmnek kb. ez a sztorija.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu a kérdés...
2016. ápr. 20. 18:31
3/5 anonim 

válasza:

Ha kamu akkor gyasz vagy :D
Ha nem kamu akkor szerintem ez a lany nem szeret teged elegge. Figyelj, volt alakalma h veget vessen a kapcsolatanak szerintem nem is egy. Miert nem hagyja mar ott a francba? Fontosabb neki egy ellaposodott kapcsolat mint te? Szerintem allitsad valasztas ele. Vagy te vagy a baratja.
4/5 A kérdező kommentje:
Tegyük fel választás elé állítom,de túl nagy az esély arra,hogy nem engem fog választani ami kiborít.Most úgy vagyok vele,hogy nekifutok még egyszer és próbálok minél több időt vele tölteni,valahogy vegye észre,hogy a barátjával csak veszekednek és velem jól érzi magát.Addig kell húzzam a dolgot amíg a barátja unja meg mert már sejti,hogy van valami.Akkor meg vagy otthagyja a csajt,vagy szétver engem,amivel a csajt ugyancsak elveszti.
2016. ápr. 20. 23:24
5/5 anonim 

válasza:

Vagy a haver szája nagy, és nem fog semmit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!