Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom és Én 2 éve vagyunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom és Én 2 éve vagyunk együtt, de valami nem jó vagy nem is tudom. Mi legyen?

Figyelt kérdés

17 vagyok , s a barátommal 2 éve vagyunk együtt lassan... május 10-én.

És szeretnék tanácsot, választ kapni 1 kérdésemre..

Korai még a szex ? vagy mi?

Mert már 3szor próbálkoztunk , de nem ment..

1.: Kicsit hideg volt és szűk voltam..

2.: Majdnem bement azaz,hogy be is ment csak fájt így hagytuk, megértette :).

3.: Ismét szűk voltam...

De most a negyediket, szeretném ha összejönne, nem fontos ,hogy most! Ebben a pillantban ! ,Elsietni sem szeretném..

De azt tudom! Hogy nem azzal van a baj,hogy nem Ő az igazi akivel meg kell történni, mivel imádjuk egymást ...

Tehát?

Korai lenne vagy mi a gond?

Szeretném,ha nem lennének bunkó válaszok, mivel Én csak a normális válaszokat fogom áttekinteni esetleg megfogadni.

( Választ előre köszi) Újra felteszem a kérdést: Tehát?

2016. ápr. 1. 21:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Hát ha 2 évet várt a barátod akkor nagyon szerethet véleményem szerint ennyi idő után már bőven működnie kéne lehet hogy rástresszeltek vagy nem tudom igazából. Szerintem semmiképp se korai. Egy müködő kapcsolat szerves része szerintem beszélgessetek róla többét és probálkozzatok többször.
2016. ápr. 1. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Az ujjával jól ujjazzon meg, hogy kitágulj és akkor könnyebb lesz.
2016. ápr. 1. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Hmmmm. Érdekes kérdés. Lehet neked a dolgok ott lent lassabban mennek, mint esetleg másoknak. Ha imádjátok egymást, szerintem lassan-lassan így próbálgassátok tovább, majd belejössz te is. És ha csak nem akar, hát... esetleg próbáljatok egy núgyógyásztól véleményt/tanácsot kérni.
2016. ápr. 1. 21:47
 4/12 anonim válasza:
igen,először kezdje a barátod ujjazással,az segít valamennyit,majd lássatok neki. Lehet,hogy fájni fog megint,de most bírd egy kicsit tovább,mert nem mindenkinek szakad át a szűzhártyája olyan könnyen. Nekem is fájt az első alkalom(kb 5-max 10 percig tartott) de utána már jó volt,nem éreztem semmi fájdalmat! :)
2016. ápr. 1. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Mivel a szűzhártyád (nem annyira rugalmas hámszövet) nem bírja a nyomást ált. "elszakad" ez fájdalommal jár de még a hártyának a nyomkodása vagy hogy fogalmazzak lol :D
2016. ápr. 1. 23:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat :)

Az ujjazást a barátom nem nagyon akarja, mert fél ,hogy véletlen átszakítja és azt mondja ,hogy akkor olyan mintha nem is ő szakítaná át (szerintem ez kicsit viccesxd) Kis buta :D

2016. ápr. 2. 18:56
 7/12 anonim válasza:
hát ő szakítja át,mert az ő úja :D
2016. ápr. 2. 23:40
 8/12 A kérdező kommentje:

hát igen de nem az ujjával akarja :D

De mondani fogom ezt neki, ez talán seít vagy is remélem.

Köszi :)

2016. ápr. 3. 00:31
 9/12 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy sikerült e?
2016. ápr. 28. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Előjáték, csókolózás, egymás simogatasa csiklozhat a barátod, te is esetleg jatszadozhatsz a falkaval, csalogathatja a puncsidat és szépen lassan szúrja be, majd a szerint gyorsuljatok ahogy neked jó, a legelső alkalom inkább fájdalmas lesz mint elveszetel (ha nem 12centis neki) de pár alkalommar később már nem figod bánni 16/L
2016. ápr. 28. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!