Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom és Én 2 éve vagyunk együtt, de valami nem jó vagy nem is tudom. Mi legyen?
17 vagyok , s a barátommal 2 éve vagyunk együtt lassan... május 10-én.
És szeretnék tanácsot, választ kapni 1 kérdésemre..
Korai még a szex ? vagy mi?
Mert már 3szor próbálkoztunk , de nem ment..
1.: Kicsit hideg volt és szűk voltam..
2.: Majdnem bement azaz,hogy be is ment csak fájt így hagytuk, megértette :).
3.: Ismét szűk voltam...
De most a negyediket, szeretném ha összejönne, nem fontos ,hogy most! Ebben a pillantban ! ,Elsietni sem szeretném..
De azt tudom! Hogy nem azzal van a baj,hogy nem Ő az igazi akivel meg kell történni, mivel imádjuk egymást ...
Tehát?
Korai lenne vagy mi a gond?
Szeretném,ha nem lennének bunkó válaszok, mivel Én csak a normális válaszokat fogom áttekinteni esetleg megfogadni.
( Választ előre köszi) Újra felteszem a kérdést: Tehát?
Hát még nem próbálkoztunk újra, de lassan majd igen :)
És amúgy nem 12 centis :DD
Hát 16 éves és 17 centisxd igazából nemtudom mi lesz,mert múltkor úgy éreztem,hogy az ujjával átszakította.
Nem fájt,és remélem a szex sem fog már annyira ,ha tényleg átszakadt, viszont már azt sem bánom ,ha fájni fog.! Mert szeretem és vele szeretném elveszíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!