Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok jó LOVE sztorikat:-D?
Figyelt kérdés
Akár a párotokkal a megismerkedés, első csók stb.Normálisakat szeretnék, ha lehetséges.2016. ápr. 17. 20:23
1/11 anonim válasza:
A lány beleszeretett a fiuba. :DDD
3/11 A kérdező kommentje:
Hm köszi......
2016. ápr. 17. 20:31
4/11 anonim válasza:
Én nem írok. Az én sztorijaimtól sírnál.
5/11 A kérdező kommentje:
Oke akkor inkább ne.
2016. ápr. 17. 20:39
7/11 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom miért nem lehet normális választ adni normális kérdésekre?Én a helyetekben elgondolkoznék.
2016. ápr. 17. 20:51
8/11 anonim válasza:
6. kommentelő vagyok. Nézd meg a Szerelmünk Lapjait, az nagyon szép!
9/11 anonim válasza:
... De a lány nem abba a fiúba...
10/11 anonim válasza:
Nagyon régen, volt egy fiú, akibe "szerelmes" voltam. Oké, tegyük hozzá, ez még elsőben volt, úgy értem általánosban...
Szóval.
Egyszer szegény, nem tudta levenni a pólóját, mert túl nagy volt a feje.
Aztán, egy nap, elmondtam a barátnőmnek, és ő meg elmondta neki, mert félreértette azt, hogy "ne mondd el senkinek"
Amikor elmondta, én tökre meglepődtem hogy ezt most miért, és hogyan, aztán ő csak nagyot nézett, és tovább pakolt a táskájába. Majd később elköltöztek. The end.
Ma már nagyot nevetek rajta. :D
Gondolom nem erre voltál kíváncsi, van másik....
Tetszett egy fiú, és egyszer beszélgettünk. Vagyis beszéltünk, de nem volt annyira beszédes szegényem. Aztán beteg lettem, és mikor újra találkoztam vele, már nem tetszett. -Máig nincs párom-
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!