Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek ezek közül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ezek közül melxik jön be leg inkább?

Figyelt kérdés

-Szőke/világos barna/közép barna/sötét barna/feleke/vörös/vöröses barna/vöröses szőke?

-Kék szem/barna szem?

-Szeplős/kicsit szeplős/szeplő mentes?

-Fehér bőr/átlagos bőr/kreol bőr?

-165 cm/170 cm/175 cm/180 cm/185 cm?

-Izom mentes/kicsi izom/közepes mennyiségű izom/sok izom?

-Mély hang/magas hang?

-Vékony arc/kerek arc?

2016. ápr. 15. 14:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek a 17-éves-lánnyal, a szeplőn kívül, mert nekem tetszik az enyhén szeplős arc :))
2016. ápr. 15. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Kicsit hosszabb fekete haja és csaknem teljesen fekete szeme van. Elég fehér bőrű, nem szeplős, az arca vékony, a járomcsontja kicsit kiáll. Körülbelül 180 centi magas, nem túlzottan, de azért izmos. A hangja mély, meleg és lágy. Persze mindez a belső tulajdonságai nélkül semmit sem érnének, de szerencsére oda is mehet a pipa. :)
2016. ápr. 15. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálam az összkép a fontos, így elég nehéz leírni, de ha nagyon kell választani akkor valahogy így lenne:

- Sötétbarna haj

- Szemből nekem a zöld jön be leginkább, de általában nem a színt nézem, hanem, hogy mit fejez ki:) (mosolyog, csillog, vagy üres, semmilyen esetleg gonosz stb.)

- Szeretem a szeplőket, de inkább csak kicsit szeplős legyen. (Persze ez nem számít.)

- Eddig minden szerelmem hófehér bőrű volt, de nálam a bőrszín is teljesen mindegy.

- Mivel elég alacsony vagyok, ezért nem zavar, ha a srác akár 165 cm alatt is van, viszont a 180 cm körüliekhez meg nagyon jó odabújni. Ez a magasság egyfajta biztonságérzetet ad.:)

- Nekem leginkább a közepes mennyiségű izom jön be, ez is a biztonságérzet miatt. Meg sokkalta férfiasabb megjelenést kölcsönöz. (De ez sem számít nálam annyira:D)

- Általában a mély, brummogós hangú fiúk tetszenek meg nekem, de ez is változó.

- Talán inkább a vékonyabb arc.

De azért kihangsúlyoznám, hogy ezek közül egyik sem szempont a párválasztással kapcsolatban. A lényeg, hogy szeressük egymást:) (Tudom, közhely, de ez az én álláspontom:D)

2016. ápr. 15. 19:15
 14/14 anonim ***** válasza:

-sötétbarna haj

-barna szem

-szeplő mentes

-átlagos bőr

-165 cm

-több izom az átlagnál, de nem szálkás

-mély hang

-kerek arc

Azért lehet, hogy kicsit fura pl a magasság, mert ez egy KONKRÉT ember, szóval nem mondanám, hogy ez a zsánerem.

Ez azt bizonyítja, hogy ha szerelmes vagy, tökmindegy hogy néz ki az illető... :-)

2016. ápr. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!