Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az igaz szerelem? 560123. kérdés

Abszolút nem olyan, mint a filmekben.
Részedről lehet igaz szerelem, ha a másik nem viszonozza fabatkát sem ér...
Az, hogy az igazi sose tudhatod.
Nem tudhatod meddig lesztek együtt, ott lesz-e melletted tényleg mindig, még akkor is, hogy ha összeházasodtok, mikor csal meg stb.
Én azt mondom, hogy akkor dől el, hogy Ő a NAGY Ő, ha vagytok 60-70 évesek és házasok vagytok 20-25 éve, esetleg több.
Akkor lehet azt mondani, hogy tényleg Ő a Nagy Ő akire vártál az életben.

Utolsó: Dédimamám és dédipapám már házasok voltak 35-40 éve, és 70 éves korukban "váltak el". Azért tettem idézőjelbe, mert az elválás annyit takart, hogy dédipapám kiköltözött a nyári konyhába, és onnantól nem beszéltek többet. Szóval ami régóta tart, nem feltétlenül igaz szerelem, sokan már csak ragaszkodásból vannak együtt, vagy mert 70 évesen mégis ki akar már új párt alapon.
Egyébként valóban, szerintem sem lehet elsőre megérezni, hogy ő a nagy Ő. Úgy gondolom, több nagy Ő is van, mert több emberrel is kialakulhat az a felhőtlen jó érzés és feltétlen szeretet, ami ehhez kell. Ha mindenkinek csak egy párja lenne a földön, nagyon kicsi lenne az esélye, hogy a többmilliárd ember közül pont a jóba futsz bele. :) Több emberrel is összeillünk, meg kell találni egyet a sok közül. És persze megtartani és szeretni kell tudni sokáig...
Én azt mondom, az igaz szerelmet érezni lehet. Mintha ismernéd, mintha a lelki társad lenne. Biztos nem sok van ilyen, de van, hidd el. Én vagyok rá egy példa. A második válaszolóval pedig nem értek egyet. Az igaz szerelmet, mint írtam érezni kell.
Én egy 18 éves lány vagyok. A párom 24, nemsokára 25 éves. 5 és fél éve hogy együtt vagyunk lassan. Tehát mikor összejöttünk én 13, ő 19 éves volt. És nagyon szeretjük egymást. Sőt, az évek múlásával egyre mélyebb kötelék van köztünk, ami már nem csak szerelem. Azt mondják a szerelem 2 év után elmúlik, hát ez az igaz szerelem esetében nagyon nem igaz. Mi ennyi idő után is szeretjük egymást. Egyre jobban. Megvan a tisztelet, a bizalom, a harmónia közöttünk. És egyszer sem emeltük fel egymásra a hangunkat. Már ott tartunk, hogy jövőre tervezzük az esküvőt. :)
És ki merem jelenteni azt, hogy mi együtt maradunk.
Nevezhet akárki naivnak, vagy kis csitrinek, de a nyakamat is rá merem tenni. Lehet én tévedek, és ez valóban nem is igazi szerelem, de nem hiszem. :)
Bocsi, ha untattalak, de ezt le kellett írnom, hogy tudd, létezik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!