Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen a barátnőm?
Figyelt kérdés
Van aki tetszik nekem, még nem beszéltünk, egy osztályba járunk.2016. ápr. 10. 22:32
1/8 anonim 

válasza:

Aha, oook.
Fiú vagy? Hány éves? Hanyadikos?
Van a csajnak vkije?
Adj jeleket, barátkozz össze vele, beszélgess, a sült galamb nem fog a szádba repülni.
2/8 anonim 

válasza:

Elösször is szerintem szólj hozzá... Tudod... Néma gyerekne anyja se érti a szavát
3/8 A kérdező kommentje:
Állítólag nincs senkije, 17 évesek vagyunk.
2016. ápr. 10. 22:39
5/8 A kérdező kommentje:
Én szeretnék
2016. ápr. 10. 23:07
6/8 anonim 

válasza:

:D Mr. "Házi nyúlra nem lövünk": ennek semmi értelme, osztálytársak között nagyon erős kapcsolatok tudnak kialakulni, az osztályomban jópár példa van. Mind tartós, 9. óta. Szóval itt, 11.-ben már kevés az esély. De. De beszélgess vele, ha lehet valami, akkor előbb-utóbb lesz is. Ha nem, akkor hagyd.
7/8 anonim 

válasza:

jó az én osztályomban is van 2 pár is, és mindketten együtt vannak jó ideje, de azért szerintem akkor is fő az óvatosság :D
8/8 anonim 

válasza:

Nos igen... ott a lehetősége annak, hogy a maradék 1 évben már nem is szól hozzád, de ehhez nagyon bénának kell lenni. De egy próbát megér azért. Merni kell kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!