Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hi! Tetszik egy fiú!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hi! Tetszik egy fiú!?

Figyelt kérdés
Sziasztok...tetszik egy fiú...és ő az úgymondd ,,menőkhöz" tartozik de én....kb. magamról 3-4 tanuló vagyok..félhosszú barna haj,barna szem,sajátos stílusom van..nagyon alacsony vagyok...a fiú 174 cm..és én 153 cm vagyok és 45 kg bár ezzel se vagyok megelégedve..kedves,humoros,félénk vagyok..14 éves..ő 15...szerintetek kezdeményezzek...bár úgy se mernék...max ha már nem egy suliba járunk és facebookon....tuti nem szeret azt elhihetitek...most is megkértem az öcsét hogy kérdezze meg táncolna-e velem...erre ő mit mondd: hogy ,,miért pont velem"...szerintem már sejti hogy tetszik...De nem merem neki én bevallani....Mit tegyek?
2016. ápr. 10. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Ok
2016. ápr. 10. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Adj jeleket.
2016. ápr. 10. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!