Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen lányokat szerettek illetve milyeneket nem?
Külső: ápolt, szép, szep arc, gyönyörű hosszú egyenes haj :3 barna v szőke, szép szem, nem kövér, nem csontkollekció, alacsonyabb mint én (183 cm) igényes, nem öltözik minden nap ribisen.
Extrák: jó fenék :3, jó mell.
Belső: kedves, aranyos, megbízható, egy szinten van a humorunk (:D) szerethető, szorgalmas, nem drogozik, néha iszik (:3)
Nem introvertált, szeret erdöbe sétálni, szeret bulikba menni.
Extrák: sportszerető, vallásos, blablabla
(Extrákat tudom nélkülözni, azok nem alap elvárasok csak pozitívumok :) )
Először is, tőlem ne legyen se magasabb, se idősebb, legyen vékonyabb, de sportos testalkatú. Egy lányon azt nézem meg legelőször, milyen az arca - nekem a cuki, az aranyos jön be, hosszabb, szőkésbarna haja legyen, a szeme mindegy milyen (de a kékszemüek nagyon el tudnak varázsolni). Ne legyen túl sötét, azért legyen fogalma a világról. Legyen igényes, szép külseje. Az a fontos, hogy jól tudjuk egymással érezni magunkat, s bármit megoszthassunk egymással. Ne legyen olyan mint a többiek, hanem egy csöppet más - különlegesebb :)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!