Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szoktatok ilyen dolgokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szoktatok ilyen dolgokat csinálni "csak úgy"? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik nekem. Ő sokszor rám néz,általában a szembe néz egy ideig(aztán elkapom a fejem).

Volt suliba ünnepség és akkor is sokszor rám nézett.

Szoktatok "csak úgy" nézegetni lányokat? Vagy minden számotokra jó csajjal ezt csináljátok?

Kérlek értelmesen válszoljatok.

Előre is mindent köszönök.

2016. ápr. 10. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen
2016. ápr. 10. 12:13
 2/5 bit123bit ***** válasza:
Én minden jó csajjal ezt csinálom, engem megnyugtat ha egy szép lánynak a szemébe nézek :)
2016. ápr. 10. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeretek szép lányokat nézegetni mo ndjuk atlagosakat is megnezek sott ha átlag alatt i azt is megnézem igazából minden csajt megsnezek és a szemébe is szeretek nezni h tudjam mire gondol :))
2016. ápr. 10. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Szinte minden fiú néz lányokat,de azt a lánynak kell leszűrnie,h a fiú mire gondol

15/F

2016. ápr. 10. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De egy dolgot nem értek teljesen. Egy nézésből,hogy szűrjem,hogy mire gondol?

Nem mindig olyan egyszerű.

2016. ápr. 10. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!