Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra szerelmes az exe-be?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam aki meg tavaly összejött egy másik osztálytársammal (ez a tipikus,bunkó pawa). Nos azért szakítottak mert a csaj nem engedte hogy lefeküdjön vele. Most egy év után én meg mindig szerelmes vagyok,ebbe a lányba. Múltkor az exe újra elkezdett flörtölni vele de neki mar l van barátnője. Eddig nekem azt,mondta a lány nagyon idegesíti most azt hogy imádja őt is meg a barátját... Most akkor újra tetszik neki vagy mi? Vagy hogy lehetne kiszeretni egy ilyen lányból? Csak tönkretenne mert ugye volt ezzel a lánnyal nagyon sok közös élményem de hogy ennyire idióta legyen...2016. ápr. 9. 08:38
1/1 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, nem jó osztálytárssal kezdeni. Mi majdnem 2évet voltunk együtt, ráadásul padtársak voltunk, csúnya szakítás lett a vége, megaláztatásokkal tarkítva, el sem mentem miatta a saját érettségi bankettemre, sőt még érettségizni is alig tudott apám rávenni, hogy bemenjek... Ej a mai eszemmel mindent máshogy csinálnék! Próbáld meg kiverni a fejedből! 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!