Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, de nem merem megszólítani. Mit tegyek?
Eleve zárkózott vagyok és pirulós fajta. Van egy lány aki nagyon tetszik, de nem merem megszólítani, mert már ha csak ránézek akkor elpirulok (inkább elvörösödök). Ezért félek, és nem akarom, hogy kinevessen. És kb 2-3 évvel idősebb nálam. Ezért nincs semmi önbizalmam.
Ha elég erőt veszek magamon, akkor talán megbírnám szólítani, de félek attól, hogy kicsúfol, mert kipirulok.
Ilyenkor mit lehet tenni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Semmit.Mindenki izgulni fog,hogyha először meg kell szólítani egy lányt.Vegyél erőt magadon,és próbáld meg.Mit tudsz tenni ha kinevet?Nem halsz bele,csak rosszul esik.DE,mivan ha megszólítod,és pozitív válasz érkezik?Gondolj bele,melyik jobb?Megszólítod van 2 lehetőség:
1.(Szerintem nem fog kiröhögni)Elküld,és nem lesz önbizalmad máskor se megszólítani bárkit.
2.Ha pozitív válasz érkezik,boldog leszel,és lesz önbizalmad máskor is megszólítani valakit.Gondold el hogyha nemszólítod meg,nemtudod meg a válaszát.
Én sokkal jobban izgulok attól,hogy mi történhet ha nem szólítom meg.Erre a mondatra emlékezz amikor megszólítod.És énis kiszoktam pirulni egy kicsit.
Hajrá! :)
2.Bejössz neki,és
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!