Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi kell egy lánynak, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy lánynak, hogy lenyűgözzem?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 8. 21:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Ez személyenként változó de a kedvesség és a figyelem nem árthat
2016. ápr. 8. 21:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Na, erre én is kíváncsi vagyok :D
2016. ápr. 8. 21:12
 3/13 anonim ***** válasza:

Legfontosabb a kedvesseg es az, hogy mondhassa rad nem az a mai bunko srac. Szoval ne olyan legyel, mint a mostani huu de meno gyerekek.

Bocsi az ekezetekert.

2016. ápr. 8. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Hát én kicsit másabb lány vagyok mint az átlag de nekem nagyon bejönnek a kockák és a szemüveges kicsit húsosabb fiúk(ne legyen 120 kg, de ne is legyen 50 kg), szeresse a matematikát, és ami a legfontosabb a szemében legyen valami ami megfog!
2016. ápr. 8. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Abszolút változó. De ahogyan a többiek is mondták, a kedvesség a legalapabb. És tudod mi jó még? Ha figyelsz rá, érdeklődsz, megjegyzed, amit mond, tudod, hogy mik érdeklik és arról (is) beszélgetsz vele (miután elmondta).
2016. ápr. 8. 21:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták páran, ez személyenként változó. De nekem pl fő dolgok: legyen kedves, figyeljen rám, meg tudjon nevettetni, legyen intelligens, legyen magabiztos jah és érezzem h nem csak Azt akarja..

Hirtelen ennyi jutott eszembe :))

2016. ápr. 8. 21:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 8. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Ne legyen páwa,illetve olyan,mint a mai fiúk többsége...ezek a divatmajom,bunkó,buta fiúk már az agyamra mennek.

Szerencsére nekem olyan ismerőseim és barátaim vannak,akik nem ebbe a kategóriába tartoznak,hanem a rendes,normálisak közé.Tehát fontos,hogy igen,normális és rendes,jól nevelt,tisztességes legyen a fiú.Az intelligencia is alapdolog,lehessen vele miről beszélgetni,tehát fontos,hogy okos legyen.Udvariasság,humor,próbáljon a kedvemben járni,szeressen és legyek számára fontos,aki mellett teljesen önmagát tudja adni...ezek pl.olyan dolgok,amiket én egy fiúban szeretek,kedvelek.

Tehát ha leakarod nyűgözni,akkor érdeklődj felőle,legyél vicces(ez nagyon fontos),udvarias,akard megismerni és bókolj neki,dicsérd.A legfontosabb viszont,hogy ne egy álarcot mutass neki,hanem saját magadat add.

2016. ápr. 8. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Humor. Kreativitás. Tehetség (bármiben). Természet szeretete. Gyerekek szeretete (nem arra gondolok, hogy akarjon tőlem három gyereket, hanem, hogy ha gyereket lát, ne az legyen az első reakciója, hogy rusnya kis patkány). Kedvesség. Tisztelet (úgy alapvetően az emberek iránt). Szép mosoly. Kedves szemek. Haj (ezt nem tudom elmagyarázni. Egyszerűen van olyan haj, ami nagyon megragad, és van, amitől a hideg is kiráz). Hajlandóságot mutat rajzfilm nézésre. Szereti Tim Burtont. Szeret olvasni. Szeret színházba, moziba járni. Szereti a bandákat, amiket én is. Ha ez mond teljesül, hajlandó vagyok ott helyben hozzámenni az illetőhöz, de ha csak egy is igaz valakire, már rögtön szimpatikusabb.
2016. ápr. 9. 00:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Tényleg változó, de akkor leírom az én saját preferenciáimat...

Tetszik, ha figyelmes, illedelmes, ha érzékelem, hogy tisztel (ami nyilván kölcsönös), ha kedves, intelligens, és ha érzem, hogy odafigyel rám. Ezek kb. a leglényegesebb dolgok számomra.

2016. ápr. 9. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!