Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem jövünk össze?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövünk össze?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,tavaly télen ismerkedtünk meg.

Nekem már 2 évvel ezelőtt tetszett,de nem tudtam a nevét,sőt csak néha láttam a buszon..különösképp nem is foglalkoztam vele,beletörődtem,hogy soha nem fogom megismerni.

Mikor..

egyszer csak látom,hogy bejelölt,rám írt,és az az érzés le írhatatlan volt,nem tudom,hogy talált meg,,de egyszerűen már akkor megfogott benne valami..

Mondhatom,hogy alakulóban vagyunk,mindketten szeretjük egymást,de pár hete a legjobb barátja is írt nekem,bevallotta,hogy tetszem neki,mondta,hogy fussunk össze,segít nekem,jól ismeri a brátját..

Találkoztunk is

VISZONT

a srác beállította,hogy rámásztam,és felmentem hozzá lakásra.Ami persze egyáltalán nem igaz,persze a legjobb barátjának hitt,engem meg se próbált hallgatni napokig vitatkoztunk,sokat sírtam miatta.

Majd rámírt,hogy

Nem tud nélkülem lenni,kellek neki.Szeret.

Azóta megvagyunk.

viszont kitértem arra,hogy most mi van köztünk?

A válasza az volt,hogy megszeretne bizonyosodni arról,hogy tényleg csak őt szeretem,nem volt csók,találkozgatunk,elvagyunk,imádom mindenét,egész nap el lennék vele.

De hogy bizonyítsam be neki,hogy szeretem?

Már meg is leptem egy kis ajándékkal,sírt.Azt mondta,hogy mindennél többet érek neki,DE NEM ÉRTEM

AKKOR MIÉRT NEM VAGYUNK EGYÜTT?

Két éve lassan ,hogy nem volt kapcsolata,mert eddig csak kihasználták,becsapták,és elege lett ebből.

Lehet,hogy fél a csalódástól?

Ő 18 éves lesz én pedig 16 vagyok

Nem szeretnék ítélkező kommentet,csupán érdekel,hogy ti mit gondoltok erről,előre is köszönöm,hogy elolvastátok és szántatok rám egy kis időt:)

2016. ápr. 8. 19:26
 1/1 crudy ***** válasza:
Hát ha minden így megy tovább akkor az lesz amit akarsz. Ha tényleg nem adsz neki okot a kételkedésre. Másrészt tanulj belőle és ne a legjobb haverjával találkozz. Mi köze neki a ti kapcsolatotokhoz? Intézd el magad.
2016. ápr. 8. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!