Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályban tetszik az egyik fiú. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az osztályomból tetszett az egyik fiú.
Többször szoktunk beszélgetni facebookon meg suliban is van amikor kettesben
Szerintetek mit tegyek?
2016. ápr. 8. 17:40
1/6 anonim 

válasza:

Viselkedj normálisan, ne rázd magad,ilyesmi.Légy kedves. Ha odamegy hozzád, mutasd ki, hogy örülsz neki és szívesen beszélgetsz vele, érdeklődj róla, lássa, hogy érdekled.
2/6 anonim 

válasza:

Légy természetes,ne játszd magad!!Ha tényleg érdekel a fiú akkor ne tőmondatokban válaszolj neki de ne is locsogj fölöslegesen.Próbáld keresni a társaságát de ne midig te keresd őt,ha látod,hogy ő is keresi a társaságod akkor már jó úton vagy.Ha mindig te mész utána akkor nyomulósnak is tarthat szóval azért okosan tevékenykedj.
Sok sikert!:)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát többször ő is oda jön hozzáb beszélgetni vagy pár órán mellém szokott ülni :)
2016. ápr. 9. 17:24
4/6 anonim 

válasza:

ha össze akarsz jönni vele, akkor vannak arra módszerek, hogy kifejezzed, hogy tetszik. a fiúkat bátorítani kell.
mosolyogj rá, nézz a szemébe hosszabban, érjél hozzá a karjánál. kérdezz tőle provokatív kérdéseket mosolyogva, pl hogy "te már csókolóztál?" meg hasonlóak.
5/6 Domaházy Ákos 

válasza:

Én fiú vagyok nekem pont hasonló esetem van mi titkoljuk a suliba és senki nem tudja hogy mi együtt vagyunk.most friss és ez örökké tartó igazi mert ikerlángok vagyunk mindig egymással vagyunk senki nem töri meg a szikrát csak álcázzuk a suliba hogy csak haverok vagyunk. Szerintem jöjjetek össze a szeretet kell mindenáron ezen a Rohadt háboruktol szenvedő világon.
6/6 vi.fanni válasza:
Szia! Én voltam hasonló helyzetben. Tetszett egy fiú az osztályomból neki is én összejöttünk dobott majd írtam neki (én szánalmas liba) , hogy szeretem erre újrakezdtük. Majd kidobott. És most minden egyed nap látnom kell hozzám ér rámnéz és elég kínos. Ha tudod felejtsd el és hidd el én sem hittem a "házi nyúlra nem lövünk" dumában de igazuk volt. Tapasztalat. És mivel minden nap látos szenvedek utánna és hiányzik. Amúgy remélem, ha összejöttök akkor nektek tartós lesz :) bocsi a szomi részért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!