Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú az osztályban aki nagyon tetszik és bem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátnőimmel régóta beszéljük hogy ki tetszhet neki... próbáljuk belőle kihúzni de nem megy... Mindig lányokkal van mert a többi fiú nem nagyon csípi őt. Lányok közül is velem van a legtöbbet és imádok vele lenni meg minden de nem merem megmondani neki,hogy én többet érzek mint barárság... Barátnőimmel is arra jutottunk hogy én de nem hiszem el mert vannak nálam sokkal szeb lányok is.2015. szept. 29. 20:38
1/2 Finndorf válasza:
Nézz a szemébe és ha nem vonja el a tekintetét akk nagy valoszinuseggel bejossz neki. De az is lehet h ugy kéne megkérdezni hogy nincs ott más vagy utalj rá h tetszik neked és akk lehet h bevalja. Am sok szerencsét.
2/2 anonim válasza:
"de nem merem megmondani neki,hogy én többet érzek mint barárság"
Te nehogy bevald, hogy szerelmes vagy belé mert azzal kifogod a szelet a vitorlájából. Ha te tetszel neki, hagyd hogy udvaroljon neked, előbb utóbb kimondatlanul is fogod érezni, hogy mennyit jelentesz neki.
A férfiak és srácoknak kell a hódítás és a meghódítás tapasztalata és annak a gyümölcsének az elnyerése. Ha tálcán kínálod fel magadat, azzal ahogy már írtam kifognád a szelet a vitorlájából és nem hagynál lehetőséget egy mély szerelem kibontakozására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!