Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a mai "szerelemről"?
Nem tudom. Én nem ezért szeretnék járni egy lánnyal, hanem azért mert szerelmes vagyok belé.
És ismerek még olyanokat, akik hasonlóképp gondolkodnak.
Ez nagyon nem igaz. Nem kéne ezt gondolni minden kapcsolatról.
Én pl olyan lány voltam aki mindent lesz*ar pláne a szerelmet. Aztán egyszercsak jött egy hülyegyerek és minden megváltozott. A barátnőim mondták hogy ne járjak vele, ne legyek hülye, találok jobbat is stb... De nem érdekelt. A "hibája" annyi hogy szemüveget hord, bár szerintem jól áll neki, ezenkívül okos, jótanuló, és vicces, jófej, laza...:3 Jobbat nem tudok találni ha egyszer ő tökéletes.
Annyit akarok ezzel mondani, hogy nem felvágni akartam vele, hanem szeretem.
És biztos nem vagyok egyedül... Sajnos a sulimban rengeteg az olyan lány aki a külsőségekre meg a pénzre hajt, de nem irigylem őket. A fiúk akiket találnak pont hozzájuk illik :) tökéletes párok :D
Létezik még igazi, szereteten és tiszteleten alapuló kapcsolat. Pár ember miatt nem kell leírni minden 15-18 évest...
16/l
Igen szeret :D
És ha általánosságban tetted fel akkor oké, félreértettem...
Vagy esetleg a kis tizenéves tinikre gondol a kérdező, reklámozzák magukat,hogy milyen boldogok és szerelmesek.
Ezek a kapcsolatok számomra picit érdekkapcsolatnak tűnnek, de nem tudhatom
Szerelmes bárki lehet kortól függetlenül, a baj ott kezdődik, hogy sokan egy ártatlan "szeretetről" vagy csak a "kötödésről" már azt hiszik, hogy az Szerelem..És csak úgy dobálják azt, hogy "Szerelmes vagyok beléd" és úgy veszített az értékéből, de ugyan úgy volt, van, és lesz is Szerelem, csak a szó maga értékét vesztette, szerintem.. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!