Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a mai "szerelemről"?

Figyelt kérdés
Ami ugye manapság olyan mint a mamut. (Volt, de kihalt)

2016. ápr. 8. 16:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Szerinted ma már nem szerelmes senki sem?
2016. ápr. 8. 16:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Jogos. Úgy értettem, hogy a mai "párkapcsolatok" (már ha ennek lehet nevezni) nagy része csak azért van, mert fel akar vágni a többieknek mind a két fél, és azt remélik ezzel menőbbek.
2016. ápr. 8. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Én nem ezért szeretnék járni egy lánnyal, hanem azért mert szerelmes vagyok belé.

És ismerek még olyanokat, akik hasonlóképp gondolkodnak.

2016. ápr. 8. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nem igaz. Nem kéne ezt gondolni minden kapcsolatról.

Én pl olyan lány voltam aki mindent lesz*ar pláne a szerelmet. Aztán egyszercsak jött egy hülyegyerek és minden megváltozott. A barátnőim mondták hogy ne járjak vele, ne legyek hülye, találok jobbat is stb... De nem érdekelt. A "hibája" annyi hogy szemüveget hord, bár szerintem jól áll neki, ezenkívül okos, jótanuló, és vicces, jófej, laza...:3 Jobbat nem tudok találni ha egyszer ő tökéletes.

Annyit akarok ezzel mondani, hogy nem felvágni akartam vele, hanem szeretem.

És biztos nem vagyok egyedül... Sajnos a sulimban rengeteg az olyan lány aki a külsőségekre meg a pénzre hajt, de nem irigylem őket. A fiúk akiket találnak pont hozzájuk illik :) tökéletes párok :D

Létezik még igazi, szereteten és tiszteleten alapuló kapcsolat. Pár ember miatt nem kell leírni minden 15-18 évest...

16/l

2016. ápr. 8. 17:08
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 És szerinted ő is szeret? Hm? (Mellesleg én a kérdést általánosságban tettem fel.)
2016. ápr. 8. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen szeret :D

És ha általánosságban tetted fel akkor oké, félreértettem...

2016. ápr. 9. 16:11
 7/11 Erik91 válasza:
Nemtudom olyanom még sosem volt. :D Viccet félre téve nekem normális kapcsolatom még nem volt. Csak ilyen 1 hetes, 1-2 hónapos kapcsolatok, amiknek az esetek 90%-ában az lett a vége hogy az adott lány megcsalt, vagy már nem szeretett és még sorolhatnék rengetek kifogást de értelmetlen :D Egyiküket sem csaltam meg soha, szerettem őket mindennél jobban, volt akiért még a barátaimmal is össze vesztem (utólag már sajnálom) és mindig az lett a vége hogy lepattintottak ^^ Egyszerűen nem lehet megfelelni és elég egyetlen egy ok, tulajdonság bármi ami miatt képesek lapátra tenni. Lehet hogy csak én vagyok ennyire balszerencsés és másoknak több sikere van :D Szóval a szerelemről annyit hogy egy nagy kiba**ás az egész. Biztos vannak kivételek, de ott sem csak a szerelem dominál szerintem.
2016. ápr. 9. 17:21
 8/11 anonim válasza:
100%
Nincs ilyen, hogy ,,mai szerelem,, . Régen is voltak olyan emberek, akik a vagyonra mentek, ahogy most is vannak (esetleg most egy kicsivel több).
2016. ápr. 9. 19:15
 9/11 anonim válasza:

Vagy esetleg a kis tizenéves tinikre gondol a kérdező, reklámozzák magukat,hogy milyen boldogok és szerelmesek.

Ezek a kapcsolatok számomra picit érdekkapcsolatnak tűnnek, de nem tudhatom

2016. ápr. 10. 00:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerelmes bárki lehet kortól függetlenül, a baj ott kezdődik, hogy sokan egy ártatlan "szeretetről" vagy csak a "kötödésről" már azt hiszik, hogy az Szerelem..És csak úgy dobálják azt, hogy "Szerelmes vagyok beléd" és úgy veszített az értékéből, de ugyan úgy volt, van, és lesz is Szerelem, csak a szó maga értékét vesztette, szerintem.. :)

20F

2016. okt. 23. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!