Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogyha sosem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha sosem lehet az enyém a lány?

Figyelt kérdés

Sajnos nem nézek ki valami jól: gyenge vagyok, a hajam is béna. Viszont a lány, aki tetszik, nagyon szép. Ahogy látom, van is már olyan fiú, aki tetszik neki. Eddig még nem nagyon beszéltem vele, csak addig egy pár szót, amíg ő volt a táncpartnerem. Próbálkozni sem merek nála, mert eddig már 2-szer előfordult, hogy a lány csak barátként tekintett rám, viszont én már teljesen beleéltem magam.

Tudom, hogy nem kéne siránkoznom, de tényleg nem tudom, mit tegyek...

2016. ápr. 5. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudom nehéz de próbáld meg elfelejteni de tedd ezt ha ennyire reménytelen.Vagy próbálj meg vele megismerkedni bókolj add a tudtára,hogy szimpatikus számodra.(:
2016. ápr. 5. 20:17
 2/7 anonim válasza:
Szerintem az itt leírt dolgokon, ha akarsz, tudsz változtatni. Kezd ej sportolni, növeld az önbizalmad stb...
2016. ápr. 5. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Te nem véletlen az osztálytársam vagy? xD

Kajak van egy srác aki beiratkozás óta néz engem, de szólni nem mer hozzám és osztálytársam.

Zárkózott, félénk, senkihez nem szól, béna a haja, gebedt, gyenge, csúnya stb.

De órán is mindig engem néz, és kb eddig 3-szor beszéltünk az évben.

/L

2016. ápr. 5. 22:08
 4/7 anonim válasza:
mekkora alázás
2016. ápr. 7. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
#3 Ilyet priviben írtam volna nem ide. Ahol mindenki látja. Most szegénynek mégjobban elment az önbizalma.
2016. ápr. 8. 04:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Ide jön segítséget kérni és így megalázod. Ez már szégyen. Mivan ha az osztálytársad akkkr se ilyett kellett volna írnod hanem növelni az önbizalmát.

#5 voltam

2016. ápr. 8. 04:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából beletörődtem, hogy nem nagyon kéne próbálkoznom lányoknál. Végülis tesómnak is csak 23 évesen lett barátja. Szóval ráérek még...:D
2016. ápr. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!