Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám vele beszélni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám vele beszélni?

Figyelt kérdés
Hónapok óta szerelmes vagyok egy lányba, de nem akartam elrontani ezért sok-sok információ megszerzésén kívül nem tettem sok lépést. Borzalmas volt ez a pár hónap, eldöntöttem, hogy lépnem kell. Hogyan tudnék kezdeményezni? Élőben nem biztos hogy jó lenne mert az neki is kínos lehet, többen javasolták hogy Facebookon írjak neki. Nem osztálytársam, egyáltalán nem ismer engem, maximum annyit vehetett észre, hogy szüli ill. névnapján én írtam neki elsőre. Ha Facebookon írnék, mit írhatnék? Köszönök neki, ő visszaköszön. Innen hogyan tovább? Előre is köszi a segítséget.

2016. ápr. 5. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne, ne Facebookon. Csak is élőben!

Nincs ilyen, hogy kínos, gondolj bele mi lenne ha fbon írnál rá.

plussz élőben ha igent mond elmehetsz meghívod egy fagyira vmi. Bár először kezdj el vele beszélgetni akár facebookon és majd koszonj neki ha latod, aztan jon majd.

De ha egybol akarod rendben, de rossz otlet, mert mint mondtad nem ismer, egyenlore ismerd meg!! Ismerjetek meg egymast. Ha kell meg vmi irj privatot.

14f

2016. ápr. 5. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
milyen sok-sok információ? dokumentáltad ahogy alszik, v mi? :D
2016. ápr. 5. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha sűrűn látod, és van alkalmad leszólítani akkor inkább élőben próbáld, ha nincs rá lehetőséged, akkor facebookon.
2016. ápr. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!