Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem. Mit tegyek?
Van egy srác akibe fèl ève belè vagyok "esve "...Facebookon láttam először ès hát külsőleg is nagyon tetszik ès a posztjai alapján ,belsőleg is...Èlőben egyszer láttam de mèg nem beszèltem vele...Szóval van egy csaj aki hajtott rá... ès elutasította azt mondta rá idèzem," halálmadár" :D Ezt a csaj osztálytársától hallottam...! Ès egèsznap jó kedvem volt míg el nem mondtam a barátnőmnek... Ő erre ezt mondta "Hát,ha rá így nèzzet tèged sem fog többre, nem vagy sokkal jobb" Eddig sem volt sok önbizalmam de most már annyi sincs...Már meg sem merem próbálni...most még itt sírok mint egy hülye...😞
15/L

először is, tanuljátok már meg használni helyesen azt a rohadt idézőjelet, minden szarra odateszitek mostanában és hibásan, a bele vagyok esve egy kifejezés nem kell idézőjelbe tenni -.-
másodszor, hogy ne csak kioktassalak, ne adj ennyit a barátnőd véleményére. gondolom felhúzta magát rajta és azért mondta ezt, meg relatív az, hogy kinek ki tetszik, ugyan úgy megvan minden esélyed, hajrá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!