Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus legjobb barat problema!?
Adj neki jeleket.
Ha jártok bulizni akkor meg ott simán elcsattanhat valami vagy ra is kérdezhetsz akár, ha rosszul sülne el rafogod az italra.
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Szerintem is próbálj meg jeleket adni. Ha aranyosat mond, öleld meg, mondd neki viccesen, hogy jól néz ma ki, így rosszul sem jöhetsz ki belőle. Ilyen barátságokból egyébként az esetek nagyon nagy százalékában kialakul a szerelem, úgyhogy nincsenek rossz esélyeid.
Próbáld meg megtudni, hogy tetszik-e neki valaki. Kérdezz rá, elvégre legjobb barátok vagytok, ha valakinek, hát neked el fogja mondani.
Szurkolok nektek.:)
#1Igen mostanaba megyunk majd egy nagyobb buliba. Szerintem megprobalom. Csak az a baj hogy egy csokot nem lehet visszavonni. Felek hogy csak rontana a kapcsolatunkon. Dehat.. Egyszer elunk.ja es drukkolok neked.
#2 hat igen szoktunk beszelni errol a temarol. Azt tudom hogy kiket tart szepnek de ok nem jonnek ugy be neki.multkor kerdeztem hogy ki az akivel osszejonne es akkor mondta azt hogy bennem jobban bizna mint akivel osszejonne szoval nem lenne jo. Meg mondta hogy en se johetek ossze senkivel :D
De megis.. Olyan nehez elvalasztani a baratsagot a szerelemtol. Neha olyan aranyos dolgot csinal.. Csak mar az a baj h mindenki azzal zaklat minket h mi tuti egy par vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!