Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kinek milyen az ideálja?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen az ideálja? Fiúk, lányok válaszát is várom^^

Figyelt kérdés

Nekem:

Hajszín: Mindegy,csak ne vörös.

Szemszín az szintén mindegy.

170+,mivel én 168cm vagyok.

öltözködése mindegy,de azért normális legyen.(jó azért a pale stílusú fiúk eléggé tetszenek:D)

Legyen kedves,aranyos,stb:D

Előny ha tumblizik*-*

13/L:)

2016. ápr. 2. 20:00
1 2
 11/16 Fanni27 ***** válasza:

Ja és tetszik ha deszkázik vagy kosarazik.

15

2016. ápr. 3. 00:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Hajszín: Sötétbarna

Szemszín: Barna

Legyen kreol bőre meg borostája...na attól megvadulok.

Stílusa mindegy...Na azért ez..

[link]

[link]

[link]

Ha valaki Mario Di Vaio akkor a szívem nyitva áll...Meg más is..Najó...:DD

Legyen intelligens, elegáns, udvarias. Most írjam hogy kedves-aranyos? :"D

2016. ápr. 3. 01:34
 13/16 anonim ***** válasza:
utccsó vagyok. Legyen szálkás éés Mivel én olyan 168 cm vagyok legyen olyan 180
2016. ápr. 3. 01:41
 14/16 anonim ***** válasza:
megint utcsó vagyok ez lemaradt 14/L
2016. ápr. 3. 01:41
 15/16 anonim ***** válasza:
14 éves és ha olyan akkor nyitva áll meg más is. Gratulálok remélem 30 évesen mikor olyan leszel ott mint egy hangár bejárat akkor is ilyen boldog leszel. Szánalom...
2016. ápr. 3. 20:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Általában az ilyen srácok jönnek be:

Haj: színe mindegy; ne legyen rövid, de túl hosszú se, maximum vállig érő; plusz pont, ha göndör

Szem: színe mindegy, de a barnából csak a nagyon sötét tetszik

Magasság: 170 cm vagy afölött

Testalkat: ne legyen nagyon vékony, de nagydarab se, szóval legjobb az aurea mediocritas; ne legyen túl izmos/kockás hasú, de azért legyen erős

Öltözködés: elegáns is, meg laza is; melegítőnadrágot ne hordjon utcára/iskolába.. maximum otthonra és edzeni; ne legyen lecsúszva a nadrágja; legyen igényes; plusz pont a kockás ingért

Egyéb: ne dohányozzon; ne legyen részeg, csak mértékkel igyon és ne sűrűn; ne használjon túl sokszor trágár szavakat; legyen intelligens, magabiztos, segítőkész, kedves, megbízható, őszinte, jószívű, jó humorú, aranyos, kalandvágyó; ne legyen beképzelt; legyenek céljai/tervei

Előny: ha játszik valamilyen hangszeren (kedvenceim a dob, gitár, zongora); ha szeret utazni; ha szeret zenét hallgatni; ha szereti az állatokat, főleg a kutyákat

:)

2016. ápr. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!