Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagy hiba volt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy hiba volt, hogy összejöttünk? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú.. aki már hónapok óta fűzöget, hogy jöjjek össze vele. Már egyszer megpróbáltuk régebben, de otthagyott egy másik lány miatt. Aki szépen ki is használta őt.

Nem igazán vagyok az a megbocsátós fajta.. Erre is kb 2 hónap alatt vettem rá magam. Ezalatt vett nekem virágot, folyton bocsánatot kért, stb..

A barátnőim nem nagyon támogatják az ötletet, mert félnek, hogy megint megteszi, amit korábban (ettől én is nagyon tarok).

Az ő haverja ma annyira a lelkemre beszélt, hogy nem tudtam már nemet mondani a srácnak. Pedig már megtárgyaltam magamban, hogy nem, nem fogok megint menni a hülye fejem után.. De így lett. Szerintetek?

14/L

2016. ápr. 1. 22:06
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ne emészd magad, 14 éves vagy! Amíg meglesz az igazi még lesz egypár fiú. Ez itt a tanulás ideje, és ha rossz a tapasztalat, az is hasznodra válik. :)

Nem bízol benne, nem működik a kémia, nem érzed jól magad szakítasz, és pont. Egy rövid élet van, nem érdemes túlbonyolítani!

2016. ápr. 3. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!