Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagy hiba volt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy hiba volt, hogy összejöttünk? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú.. aki már hónapok óta fűzöget, hogy jöjjek össze vele. Már egyszer megpróbáltuk régebben, de otthagyott egy másik lány miatt. Aki szépen ki is használta őt.

Nem igazán vagyok az a megbocsátós fajta.. Erre is kb 2 hónap alatt vettem rá magam. Ezalatt vett nekem virágot, folyton bocsánatot kért, stb..

A barátnőim nem nagyon támogatják az ötletet, mert félnek, hogy megint megteszi, amit korábban (ettől én is nagyon tarok).

Az ő haverja ma annyira a lelkemre beszélt, hogy nem tudtam már nemet mondani a srácnak. Pedig már megtárgyaltam magamban, hogy nem, nem fogok megint menni a hülye fejem után.. De így lett. Szerintetek?

14/L

2016. ápr. 1. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát mi most csak általánosítás alapján tudunk válaszolni. Annak van értelme? Nincs. Ergo a kérdés felesleges. Már belementél, ez van. Mindenképpen tanulsz majd valamit belőle. Én kívánom a legjobbakat! Sok sikert! :)
2016. ápr. 1. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem hiba volt.

Velem is volt parszor ilyen sajnos.

En pechemre nem vagyok haragtarto ezert hamar megbocsajtok mindenkinek ezert a vegen mindig nagyot koppanok. A fiukban nem lehet meg bizni. Nem akarlak elkeseriteni de mindig jonni fog egy masik csaj aki majd a pasid orra elott el fogja huzni a mezes madzagot es az meg megy utana teged meg fakepnel hagy. De ezt mas nem tudja megitelni csak te magad. Ha ugy erzed hogy szereted es fel vagy keszulva arra hogy megegyszer otthagyjon (ami konnyen megeshet mert aki egyszer atver annak mar masodszorra sem okoz gonodot) akkor nem volt rossz dontes. Sok sikert kivanok nektek.😊 ne hagyd magad.😉😏

2016. ápr. 1. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
14/L voltam (2.valaszolo)
2016. ápr. 1. 22:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :) 100%-ban én sem bízok még benne...

De nem tudom.. szóval szerintetek is hülyeség volt?

2016. ápr. 2. 08:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni! Nem tudjuk megmondani. Lehet, hogy a srác pont az 1000. ember, így ő a kivétel, akinek megéri megbocsátani. Nem tudjuk, te sem tudhatod pontosan, de mi meg főleg nem. Úgyhogy én azt mondom, hogy ha már belementél, akkor mindegy, sok sikert és bízz a kapcsolatban, az is segít. :)
2016. ápr. 2. 08:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyelj... egyszer már ott hagyott, másodszor is ott fog.
2016. ápr. 2. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, ez az általánosítás, amit 6-os mond. Ennyit tudunk mondani. De ennek meg nincs értelme.
2016. ápr. 2. 09:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. ápr. 2. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Szívesen! :D És sok sikert! :)
2016. ápr. 2. 15:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk szerintem ígyis úgyis szakítás lesz a vége..

Én tényleg úgy érzem hogy rossz döntést hoztam. :/

2016. ápr. 2. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!