Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ervvel irjak ra?
Figyelt kérdés
Van egy fiu a sulinkban (evfolyamtarsak vagyunk). Ohm..hat h mondjam...talan egy kicsit tetszik nem tudom. Ebbe nem szeretnek belebonyolodni! Szoval milyen ervvel irhatnek ra? Ilyenek h konyv film ki van zarva. Sulival kapcsolatban nincs otletem hiszen evfolyamtarsak vagyunk honnet tudjam neki milyen orai vannak pl? Szoval igazabol semmi kozos nincs bennunk. Hogyan tudnek megis rairni? Elore is koszi a valaszokat!
14/l
2016. ápr. 1. 21:29
1/8 anonim válasza:
Élőben kellene keress valahogy kontaktust vele, mert így hát.....
2/8 A kérdező kommentje:
Ertem h mit akarsz azzal mondani h eloben de azt szeretnem kerdezni h ez alatt mit gondolsz?:)
2016. ápr. 1. 21:33
3/8 anonim válasza:
Mondjuk így:
Szia
Nincs olyan ismerősöd aki tud kölcsönadni hurkatöltőt?
4/8 anonim válasza:
Azt érti ez alatt,hogy személyesen keresd meg,ne facebookon.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen azt ertem. Csak h pl megis mit csinaljak /kerdezzek h eszrevegyen?:)
2016. ápr. 1. 21:38
6/8 anonim válasza:
Menj oda és húzz be neki egyet
Garantáltan észrevesz
7/8 anonim válasza:
én az aktuális pasimra úgy írtam rá, hogy "boldog névnapot". szerintem szia az jó indítószöveg :)
8/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, mit jelent az a szó, hogy "érv".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!