Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak neki? (Többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy suliba járok és nagyon tetszik nekem. És mostmár szinte biztos vagyok benne, hogy ő is érez valamit irántam. Bevallom kicsit sokáig tartott mire vettem a lapot, ezért minél hamarabb szeretnék beszélgetni vele. Azonban pont most van szünet és nem leszek itthon. Úgy gondoltam, hogy ráírnék, csak az a baj, hogy nem tudom hogyan. Szerintem ha a beszélgetés megkezdését apszolválom, akkor a beszélgetésünk zökkenőmentes lesz. Tudnátok segíteni ebben? 16/f

2016. márc. 23. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy apszolvalod?
2016. márc. 23. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
bocs elírtam, abszolválom. Arra gondoltam, hogyha a kezdeményezésen túl vagyok akkor onnantól könnyebben megy majd. :)
2016. márc. 23. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég ha ráírsz ,hogy "Szia ,hogy telik a szünet?:) Ha tényleg tetszel neki/vagy érez vmit irántad mint ahogy írtad, akkor biztosan válaszolni fog,vagy esetleg el is hívhatod találkozni!:)

Illetve, engem is érdekelne ,hogy mit értesz az "apszolválom" szó alatt!:"D

2016. márc. 23. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, írj rá nyugodtan, aztán ha úgy érzed, hívd el találkozni, vagy ha suli lesz beszéljetek személyesen is ha van rá lehetőség:)
2016. márc. 23. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
"szia"
2016. márc. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!