Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy nőnek?
Figyelt kérdés
Hogy beszéljek vele, mit csináljak, ha komolyabban gondolom vele? Mit mondjak neki?2016. márc. 31. 14:44
11/18 anonim válasza:
Pénz Bmw nagy f**z... asszem ez minden legalábbis nekem ez a fontos 20/L
12/18 A kérdező kommentje:
Mondom. Pénz van, BMW van, nagy f*** meg: 18cm :D
2016. márc. 31. 16:08
13/18 anonim 

válasza:

Kérdezőnek:
A 11-es és a hozzá hasonló kis....(khm ,gondolom tudod melyik szó)... ilyen kérdésekbe nem kell velük foglalkozni. ;)
14/18 A kérdező kommentje:
Tudom, azért válaszoltam így. De vissza térve a kérdésre. Mi kell egy fiatal nőnek? (17-19 éves lánynak)
2016. márc. 31. 16:14
16/18 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy nő vagy nem. Ott van zárójelben, hogy lány.
2016. márc. 31. 17:37
17/18 anonim válasza:
Hát szerintem ezt mindenki tudja. Menj, beszélj vele valamiről, aztán meglátod, szimpatikus vagy-e neki...
18/18 anonim 

válasza:

éreztesd vele h fontos neked, keresd, probálj minél többször a társaságába lenni, mosolyogj rá, segits neki ha látod h valamivel gondja van, jahh meg az sem árt ha elmondod neki komolyan négyszemközt h mit gondolsz-érzel, akkor abban szerintem látszik h nem csak hülyiteni akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!