Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeretném őt is elveszíten...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném őt is elveszíteni (balf*** voltam). Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

(Tudom, hogy már volt)

Van egy lány, aki nagyon tetszik, szerintem én is tetszettem neki, de nem kezdeményeztem, mert féltem, hogy mégsem jön össze, félre értettem valamit. Most viszont úgy érzem, hogy megbánnám, ha nem kezdeményeznék nála. Hogy kezdjem, még nem beszéltünk egymással. Mit mondjak neki a szia után? Nem szeretném elveszíteni.

2016. márc. 30. 12:25
 1/1 anonim válasza:
Próbálj akkor odamenni hozzá, vagy megszólítani ha egyedül van. Viszont ha pl nem osztálytarsad vagy nem abba a suliba jár, akkor már csak annyi marad hogy ráírj. Légy egyedi! Ne próbálkozz "mizu"val.Kérdezd a hobbiját, bókolj neki, a többi meg már magátol jön :) és egy idő után el is hívhatod valahova ;) remélem tudtam segíteni.
2016. márc. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!