Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek valakibe úgy szerelmes, hogy csak a személyisége jön be NAGYON, a kinézete nem?
Figyelt kérdés
16/L2016. márc. 29. 13:22
2/8 A kérdező kommentje:
És ha járnánk, az nagy problémát jelentene, hogy nem tetszik a külseje? Kisülhet ebből bármi jó?
2016. márc. 29. 13:31
3/8 anonim válasza:
Ha szeretsz valakit a személyisége miatt, akkor idővel a külseje is valamelyest megszépül számodra. Lehet sosem lesz álmaid ideálja, de ez rajtad múlik hogy tudod-e így is szeretni.
4/8 anonim válasza:
Így vagyok kicsit a barátommal. Külsőre is vannak benne vonások amiket már nagyon szeretek, de kezdetben nem igen voltak, ha akkor valaki azt mondja hogy járni fogunk kiröhögöm. De nem bántam meg, hogy lassan 2 évvel ezelőtt összejöttünk:) 18l
5/8 anonim válasza:
amikor anno volt barátnőm, ő is mondta hogy a belsőmmel fogtam őt meg, nem a külsőmmel, szóval létezik, igen
6/8 A kérdező kommentje:
7 év korkülönbség nagyon gáz? :D :(
Tudom, hogy mire gondoltok, de ő tényleg nem olyan. Ha most még nagy akadály is, talán pár év múlva? :)
2016. márc. 29. 13:48
7/8 anonim válasza:
Ahogy már sokan írták, ahogy beleszeretsz, majd megtetszik a külseje is. :) Szerintem maximum annyi problémát jelenthet ez a későbbiekben, hogy majd ha odáig juttok, hogy testiségekre is sor kerül, akkor semmiképpen sem előny, ha nem vonz. Bár ez nem feltétlenül van kapcsolatban a külsővel, kialakulhat erős szexuális vonzalom akkor is, ha nem éppen az eseted. :) 7 év nem sok szerintem, ha ti jól kijöttök egymással, szeretitek egymást, akkor biztosan meg tudjátok majd oldani a korkülönbségből adódó problémákat. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat!
Akkor szerintetek van esélyünk? Most is vagy csak pár év múlva, amikor a korkülönbség már nem annyira zavaró?
2016. márc. 29. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!